Yandex Metrica

MİT Başkanı İbrahim Kalın’dan '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı: Her an her yerdeyiz!

MİT Başkanı İbrahim Kalın’dan '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı: Her an her yerdeyiz!

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. MİT Başkanı Kalın yayımladığı mesajda “30 Ağustos Zafer Bayramı Türk milletinin yeniden diriliş destanıdır.  En zor zamanlarda birlik ve beraberliğin, azim ve inancın akıl ve iradenin neler yapabileceğini gösteren kutlu bir zaferdir." ifadelerine yer verildi.   

Gündem

30.08.2024, 14:04

MİT Başkanı İbrahim Kalın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu zaferin Türk milletinin yeniden diriliş destanı olduğunu belirterek, birlik ve beraberliğin, azim ve inancın gücünü gösterdiğini vurguladı. Kalın, şehitlere olan saygıyı ve vatan için yapılan fedakarlıkları da dile getirdi.

15 Eylül bugün hangi takımın maçı var? Pazar günü kimin maçı var? 15 Eylül bugün hangi takımın maçı var? Pazar günü kimin... Haberi Görüntüle

"EMPARYALİZME KARŞI MÜCADELE EDEN MİLLETİN İLHAM KAYNAĞIDIR"

MİT Başkanı Kalın yayımladığı mesajda "30 Ağustos Zafer Bayramı Türk milletinin yeniden diriliş destanıdır. En zor zamanlarda birlik ve beraberliğin, azim ve inancın akıl ve iradenin neler yapabileceğini gösteren kutlu bir zaferdir. Emperyalizme karşı mücadele eden milletlerin ilham kaynadığıdır.

CHP'li Beyoğlu Belediyesi'nden ağaç katliamı! Tepkiler üzerine topu İBB'ye attılar CHP'li Beyoğlu Belediyesi'nden ağaç katliamı! Tepkiler üzerine topu İBB'ye attılar Haberi Görüntüle

"VATAN İÇİN HER AN HER YERDE"

30 Ağustos'un ruhu bugün bağımsız, güçlü ve müreffeh bir Türkiye için mücadele eden bizlerin, hepimizin inanç ve azminde yaşıyor. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak için "Vatan için her an her yerde" şiarıyla dur durak bilmeden çalışıyoruz. Vatan için her türlü fedakarlık bizim için bir şeref nişanesidir. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Bu zaferi bize hediye eden aziz şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını sevgi ve saygıyla yad ediyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading