Sitede Ara

MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: FETÖ üyesi eski hakim paketlendi

MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: FETÖ üyesi eski hakim paketlendi

Son dakika haberleri... MİT ve Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün ortak operasyonunda FETÖ üyesi hakim Mustafa Karatay, Ankara’da saklandığı evde yakalandı.

Gündem

02.10.2024, 11:43

Eli kanlı terör örgütü FETÖ ile mücadele tüm hızıyla devam ederken Milli İstihbarat Teşkilatı ve emniyet'ten ortak bir operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyonla firari FETÖ'cü eski hakim saklandığı evde yakalandı.

MİT, FETÖ'nün önemli isimlerinden olan Mustafa Karatay'ın yakın bir komşusunun ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekiplerin yapıtığı uzun takip sonucu ihbar edilen dairede, 8 yıldır kaçak olan eski hakim Karatay'ın yaşadığı tespit edildi.

Son dakika... Türkiye'den Lübnan'a saldıran İsrail'e tepki: 'Tüm bölgeyi kaosa sürükleme çabasının  yeni bir aşaması' Son dakika... Türkiye'den Lübnan'a saldıran İsrail'e tepki: 'Tüm bölgeyi kaosa... Haberi Görüntüle

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

MİT ve Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün ortak operasyonu ile FETÖ'cü Mustafa Karatay Ankara Yenimahalle'deki evinin odasında, kıyafetlerinin arasına saklanmış bir şekilde bulundu.

Abi cinayet için mi çağrıldı? Narin soruşturmasında iddialara bir yenisi daha eklendi! Abi cinayet için mi çağrıldı? Narin soruşturmasında iddialara bir yenisi... Haberi Görüntüle

FETÖ EVİNDEN MİLYONLUK ALTIN

Öte yandan İstanbul'da FETÖ'nün hücre evlerine düzenlenen operasyonda 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonda, 1 milyon 200 bin lira değerinde altın ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading