Yandex Metrica

Sitede Ara

MİT'ten Gara'da nokta operasyon: PKK'nın sözde sorumlusu öldürüldü

MİT'ten Gara'da nokta operasyon: PKK'nın sözde sorumlusu öldürüldü

Milli İstihbarat Teşkilatı, eli kanlı terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Halil Yiğit'i, Irak'ın Gara bölgesinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Gündem

19.09.2024, 12:50

Eli kanlı terör örgütleriyle olan etkin ve kararlı mücadele devam ederken Milli İstihbarat Teşkilatı, Irak'ın kuzeyinde yine bir teröriste cezayı kesti.

MİT, istihbarat çalışmaları sonucu, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Gara sorumlularından "Hogir Pirosi" kod adlı terörist Halil Yiğit'in, örgütün üst düzey yöneticilerinin talimatıyla Gara'da Türk güvenlik güçlerine karşı eylemleri organize ettiğini tespit etti.

Öğretmen mülakat sonuçları 2024 | 20 bin sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmen mülakat sonuçları 2024 | 20 bin sözleşmeli öğretmen sözlü... Haberi Görüntüle

MİT'TEN NOKTA OPERASYON

Saha ajanları tarafından konumu ve bulunduğu bölge tespit edilen  "Hogir Pirosi" kod adlı terörist Halil Yiğit, MİT tarafından düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi.

Şırnak kırsalında 2007'de örgütsel faaliyetlerine başlayan Yiğit, Şırnak'ın Silopi ilçesinde düzenlenen silahlı ve el yapımı patlayıcılı terör eylemlerine katıldı.

Filistin'den Ayşenur Eygi açıklaması: Filistin halkı ve liderleri için Ayşenur şehittir Filistin'den Ayşenur Eygi açıklaması: Filistin halkı ve liderleri için Ayşenur... Haberi Görüntüle

HENDEK-BARİKAT OLAYLARINA KRIŞMIŞ

Hendek-barikat olaylarında da Türk güvenlik güçlerine karşı eylemleri organize eden Yiğit, 2018'de Suriye'de terör örgütü YPG bünyesinde faaliyet gösterdi. Yiğit, son olarak Irak'ın Gara alanında örgütsel faaliyet yürüttü.

 

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading