Yandex Metrica
Reklam

MİT’ten İsveç'in PKK yapılanmasına darbe! NATO sürecini baltalayan terörist yakalandı

MİT’ten İsveç'in PKK yapılanmasına darbe! NATO sürecini baltalayan terörist yakalandı

Son dakika haberleri... MİT ve Mardin İl Jandarma Komutanlığı’nın ortak yürüttüğü operasyon sonucu, PKK/KCK İsveç kadın yapılanması sorumlularından İsveç Vatandaşı Zozan Baransson’ı Mardin/Nusaybin’de yakaladı.

Gündem

02.07.2024, 15:40

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın eli kanlı terör örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

MİT ve Mardin İl Jandarma Komutanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü operasyon sonucunda İsveç'in PKK yapılanmasına darbe büyük bir darbe vuruldu.

Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte yeni bakanlar Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte yeni bakanlar Haberi Görüntüle

MİT’TEN PKK/KCK İSVEÇ YAPILANMASINA DARBE

Yapılan operasyonla birlikte PKK/KCK İsveç kadın yapılanması sorumlularından İsveç Vatandaşı Zozan Baransson'ı Mardin/Nusaybin’de yakaladı. Terör örgütüne yönelik yürütülen hassas operasyon neticesinde uzun süredir takip edilen Zozan Baransson gözaltına alındıktan sonra sınır dışı edildi.  

Bridgerton 4. sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton bitti mi? Bridgerton 4. sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton bitti mi? Haberi Görüntüle

NATO SÜRECİNİ BALTALAYIP HALKI SOKAĞA DÖKMÜŞ

Eli kanlı terör örgütü PKK/KCK tarafından İsveç’in NATO’ya üyelik sürecini protesto etmek amacıyla ülkede gerçekleştirilen eylemleri organize eden grupta yer alan Zozan Baransson, gözaltı sürecinde PKK/KCK ile olan ilişkisini ve örgüt için düzenlediği faaliyetleri inkar etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading