MİT'ten Sincar'da nokta operasyon! PKK'nın sözde istihbarat yöneticisi imha edildi

MİT'ten Sincar'da nokta operasyon! PKK'nın sözde istihbarat yöneticisi imha edildi

Son dakika haberleri... PKK'nın sözde istihbarat yöneticisi Fatma Onur, MİT'in gizli yürüttüğü operasyonla etkisiz hale getirildi.

Gündem

23.01.2024, 20:07

Kahraman Türk ordusunun eli kanlı terör örgütleriyle olan amansız mücadelesi kararlılıkla devam ederken MİT, Sincar'da kritik bir operasyon gerçekleştirdi.

Fatih’te yaşanan cinayeti fırsata çevirdiler: Biber gazı ve elektroşok cihazlarına fahiş zam Fatih’te yaşanan cinayeti fırsata çevirdiler: Biber gazı ve elektroşok cihazlarına... Haberi Görüntüle

İSTİHBARAT EĞİTİMİ VERDİ

1990'lı yıllarda eli kanlı terör örgüte İngiltere'den katılan Fatma Onur, örgütte uzun yıllar faaliyet gösterdi. Örgütün istihbarat yapılanması "NLP" içerisinde 2016'da sorumlu seviyeye getirilen Onur, örgüt mensuplarına istihbarat eğitimi verdi.

Ufuk Özkan’dan şok açıklamalar! Eski eşine sitem etti: Ödediği nafaka dudak uçuklattı... Ufuk Özkan’dan şok açıklamalar! Eski eşine sitem etti: Ödediği nafaka... Haberi Görüntüle

BİRÇOK SALDIRININ SORUMLUSU

Irak ve Suriye'de örgütün sözde istihbarat sorumluları arasında yer alan terörist Fatma Onur, özellikle Irak'ın Süleymaniye bölgesi ve kırsalında güvenlik güçlerine yönelik çok sayıda terörist eylemden sorumluydu.

Yarın 9 Ekim okullar tatil mi? Çarşamba günü Trabzon, Rize, Artvin'de okullara tatil var mı? Yarın 9 Ekim okullar tatil mi? Çarşamba günü Trabzon, Rize,... Haberi Görüntüle

GİZLİ ÇALIŞMA YÜRÜTÜLDÜ YOK EDİLDİ

MİT, "Kinda Maraş" kod adlı Fatma Onur'un faaliyetlerinin deşifresi için detaylı çalışma yürüttü. Fatma Onur, teröristin Kandil'den gizli görevle Sincar'a gönderildiğini, burada istihbari faaliyetlerini gizlemek için sözde finans sorumluluğu yaptığını tespit etti. Ardından operasyon için harekete geçen MİT, Sincar'da düzenlediği nokta operasyonla Onur'u etkisiz hale getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading