MİT'ten Suriye'ye SİHA'larla operasyon: Teröristlerin asayiş merkezine nokta atışı!

Ankara Kahramankazan'daki TUSAŞ tesislerine yönelik saldırının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki hedeflere hava harekatı düzenledi. Yürütülen başarılı operasyonlarda  Kamışlı beldesinde bulunan PKK'lı teröristlerin sözde asayiş merkezini vurdu.  

Gündem

24.10.2024, 15:54

MİT'ten Suriye'ye SİHA'larla operasyon: Teröristlerin petrol sahasına nokta atışı!Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'nin (TUSAŞ) Ankara'daki Kahramankazan tesislerine düzenlenen silahlı saldırı sonrasında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki hedefleri tek tek yerle bir etmeye devam ediyor. 

Türk voleybolunda 3. Üstündağ dönemi! Türk voleybolunda 3. Üstündağ dönemi! Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLERİN ASAYİŞ MERKEZİ VURULDU 

TSK'ya ait SİHA'lar Haseke kuzeyindeki Kamışlı beldesinde bulunan PKK'lı teröristlerin sözde asayiş merkezini vurdu.

Bakan Güler, TUSAŞ saldırısına ilişkin PKK'yı işaret etti: 'Bu PKK'lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz, akıllanmıyorlar' Bakan Güler, TUSAŞ saldırısına ilişkin PKK'yı işaret etti: 'Bu PKK'lı... Haberi Görüntüle

47 HEDEF İMHA EDİLDİ 

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada hain terör saldırısı sonrası  Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik  icra edilen hava harekâtlarıyla içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, depo ve terör örgütünün kullandığı tesislerden oluşan 47 hedef başarıyla imha edilmiştir. 

 

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading