Motorsikletiyle Türkiye'ye gelmişti! Rus Youtuber Tatiana Ozolina'nın ölümüne ilişkin korkunç detay ortaya çıktı!

Motorsikletiyle Türkiye'ye gelmişti! Rus Youtuber Tatiana Ozolina'nın ölümüne ilişkin korkunç detay ortaya çıktı!

Muğla'nın Milas ilçesine gelen 38 yaşındaki ünlü youtuber Tatiana Ozolina hayatını kaybetmişti. Ünlü fenomenin ölüm nedneine ilişkin ise tüm gerçekler ortaya çıktı. Tatiana'nın bir TIR'ı yanlış solladığı ve başka bir motorcu ile çarpıştığı öğrenildi. 

Gündem

24.07.2024, 17:17

21 Temmuz günü Muğla'nın Milas ilçesinde motorsikletiyle seyir halinde ilerleyen 38 yaşındaki ünlü Youtuber Tatiana Ozolina saat 17.30 sıralarında Söke- Milas kara yolunda bir motorsikletle çarpışarak hayatını kaybettti.

Lübnan Büyükelçisi Murat Lütem kimdir? Lübnan Büyükelçisi Murat Lütem kimdir? Haberi Görüntüle

HATALI SOLLAMA ÖLÜME SÜRÜKLEDİ 

Ozolina dünya turu kapsamında Türkiye'ye gelmiş, Onur Obruk ve Sergei Kadrikov ile birlikte motorsikleriyle ilerliyordu.  İddiaya göre Khadrikov, Ozolina ve Obruk'un gerisinde kalınca yavaşladı. O sırada Obruk ve Ozolina'nın arasına TIR girdi. Tatiana ise TIR'ı yanlış sollayarak Onur Obruk'un motorsikletine arkadan çarptı. 

Obruk ve Ozolina çarpma sonrasında yere savrularak düştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekipleri gelirken Obruk Milas Devlet Hastaensine kaldırıldı. Ozolina ise olay yerinde hayatını kaybetti. 

Listeye Köfteci Yusuf damga vurmuştu! Vatandaşa en çok at ve eşek eti yedirilen iller belli oldu! Listeye Köfteci Yusuf damga vurmuştu! Vatandaşa en çok at ve... Haberi Görüntüle

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Ozolina'nın naaşı Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken Onur Obruk ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra Obruk dün çıkartıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Devlet Tiyatroları'nda skandal! Yata yata ceplerini doldurdular: 70'ten fazla oyuncu kayıplarda ama devletten maaş alıyor! Devlet Tiyatroları'nda skandal! Yata yata ceplerini doldurdular: 70'ten fazla oyuncu... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN PARA TOPLANIYOR

Öte yandan Rus fenomen Tatiana Ozolina'nın cenazesinin henüz alınmadığı öğrenilirken arkadaşlarının cenazeyi Rusya'ya götürmek için sosyal medy üzerinden para toplandığı öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading