MSB, acı haberi duyurdu! Şehidimiz var

MSB, acı haberi duyurdu! Şehidimiz var

Ağrı'da meydana gelen araç kazasında Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş, şehit düştü. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), kahraman askerimizin vefatını duyurarak ailesine ve milletimize başsağlığı diledi.

Gündem

02.10.2024, 18:38

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ağrı’da yaşanan elim bir araç kazasında Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş’in şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlık, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayımladığı mesajla kahraman askerimizin şehadet haberini duyurarak, "Bugün Ağrı’da meydana gelen araç kazasında kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit olmuştur." ifadelerine yer verdi.

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde sorumlusu öldürüldü MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde sorumlusu öldürüldü Haberi Görüntüle

MSB'DEN TAZİYE MESAJI

MSB tarafından yayımlanan açıklamada, şehidimizin ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize başsağlığı dilekleri iletilirken, Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş’in vatan için gösterdiği fedakarlık ve kahramanlık vurgulandı. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading