MSB açıkladı: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 2 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi. 

Gündem

08.10.2024, 16:29

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin eli kanlı terör örgütleriyle olan etkin ve kararlı mücadelesi hızlı bir şekilde devam ediyor.

Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinin yanı sıra Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen teröristlere hak ettikleri ceza verildi.

Konuya ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. Açıklamada ''Terörle ve teröristle mücadelemiz artan bir şiddet ve tempoda kararlılıkla devam ediyor.'' denildi.

Bahçeli'den CHP ve Halk TV'ye Sinan Ateş tepkisi: Ayağınızı denk alın Bahçeli'den CHP ve Halk TV'ye Sinan Ateş tepkisi: Ayağınızı denk... Haberi Görüntüle

4 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Açıklamanın devamında ''Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 2 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi.'' ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın son kısmında ''Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edecek!'' denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading