Yandex Metrica

Sitede Ara

MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist öldürüldü

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 8 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesindeki 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirildi.

Gündem

17.07.2024, 14:19

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin eli kanlı terör örgütleriyle olan etkin ve kararlı mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor.

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinin yanı sıra Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde tespit edilen teröristlere hak ettikleri ceza verildi.

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından geldi.

Bahar Candan hakim karşısında! Nihal Candan Engin Polat'ı örnek göstererek moral verdi: O çıktı sende çıkacaksın! Bahar Candan hakim karşısında! Nihal Candan Engin Polat'ı örnek göstererek... Haberi Görüntüle

10 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 8 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesindeki 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.''

Açıklamanın devamında ''Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek.'' denildi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading