Yandex Metrica

Müge Anlı, Narin hakkında ne söyledi? Müge Anlı'ya neden dava açıldı?

Müge Anlı, Narin hakkında ne söyledi? Müge Anlı'ya neden dava açıldı?

Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin hakkında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün ne söylendi merak ediliyor. Narin Güran'ın otopsi sonucu ve kimin öldürdüğü gündemden düşmüyor. Peki Müge Anlı, Narin için ne söyledi? İşte detaylar...

Gündem

09.09.2024, 14:01

19 gün sonra Narin Güran'ın cansız bedeni dün köye 1.5 KM uzaklıktaki Eğertutmaz deresinde bulundu. 8 yaşındaki Narin'in cinayeti soruşturmasında gözaltı sayısı 24'e yükseldi.

Narin'i kimin öldürdüğü merak edilirken ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Narin hakkında ne söylediği seyirciler tarafından araştırılıyor.

DEM'li belediyede partizanlık: Önce çocuğunu dağa kaçırdılar şimdi işini elinden aldılar! DEM'li belediyede partizanlık: Önce çocuğunu dağa kaçırdılar şimdi işini elinden... Haberi Görüntüle

MÜGE ANLI, NARİN HAKKINDA NE SÖYLEDİ?

Müge Anlı, Narin'le ilgili konuşarak "Herkes konuyu ele almamı bekliyor. Yayın yasağı olmasaydı anne ve baba bizimle olacaktı. Konuyu irdeleyemesek de gelişmeleri aktaracağız" dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Narin Güran hakkında şu sözleri söyledi:

''Dün gelen haber ile bugün okula başlayacak olan Narin çuvallar içinde derede bulundu.

Bana da çok bilgi geldi, aktaramıyorum şu anda ama tek söyleyeceğim şey; Son olsun. Kim 8 yaşındaki çocuktan ne ister ? Çocuk ve ölüm yanyana gelebilecek iki kelime değil.

Çocuk kayıpları gündeme getirilmeli insanlar da bunu öğrenmeli.Çok üzüldüm. Dilerim son olsun. Kötülükler bu küçük çocuklarımıza ulaşamasın.''

O kareyi merak edenlere tepki gösterdi! Özgür Özel gizlice fotoğraflanınca küplere bindi: Bir duble rakı içtim! O kareyi merak edenlere tepki gösterdi! Özgür Özel gizlice fotoğraflanınca... Haberi Görüntüle

MÜGE ANLI'YA NEDEN DAVA AÇILDI?

Diğer yandan Müge Anlı'ya açılan dava kamuoyunun dikkatini çekerken, hangi gerekçelerle suçlandığı büyük merak konusu oldu.

Hafta içi her gün saat 10.00'da ATV ekranlarına gelen Müge Anlı'ya dava açıldı. Anlı,  davanın detaylarını bilmediğini ve neden dava açıldığını anlamadığını ifade etti.Dava detayları henüz tam olarak açıklanmamış olsa da, bu durumun nasıl sonuçlanacağı büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading