Müge Anlı Seyfi Birbir öldü mü? Seyfi Birbir intihar mı etti?

Müge Anlı Seyfi Birbir öldü mü? Seyfi Birbir intihar mı etti?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge ile Tatlı Sert programına katılan ve yayında küçük çocuk Serdar’ın ölümüyle ilgili çelişkili ifadeler kullanan Seyfi Birbir’in intihar ettiği belirlendi. Peki, Seyfi Birbir öldü mü?

Gündem

27.10.2024, 10:48

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eski eşi Hacer Çıranoğlu, yıllar önce kocasının evlatlık verdiğini söylediği oğlu Serdar’ı bulmak için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Çocuğun gerçekten evlatlık mı verildiği yoksa öz babası Seyfi Birbir tarafından mı öldürüldüğü şüphesi herkeste derin bir yara izi bıraktı.

Çıranoğlu, 14 yaşında Seyfi Birbir ile evlendirildiğini söyleyerek evliliği süresince eşinden şiddet gördüğünü ve bu yüzden de çocuklarını küçük yaşta bırakarak kaçmak durumda kaldığından söz etmişti.

1995 yılından bu yana oğlundan haber alamadığını belirten Çıranoğlu, eski eşinin, 4 yaşındaki Serdar’ı tanımadığı birine verdiğini iddia edince ortalık karışmıştı.

Seyfi Birbir öldü mü

Hacer Çıranoğlu ve eski eşi Seyfi Birbir, Müge Anlı’nın programında karşı karşıya gelince olanlar olmuştu. Yayının hemen başında  oğulları Serdar’ın kime verildiğini hatırlamadığını söyleyen Seyfi Birbir, programın ilerleyen dakikalarında ise 1994 ya da 1995 yılında İzmit Fuarı’nda terk ettiğini kabul etti.

PKK'ya AYM desteği! Terör propagandasına ifade özgürlüğü kılıfı PKK'ya AYM desteği! Terör propagandasına ifade özgürlüğü kılıfı Haberi Görüntüle

SEYFİ BİRBİR ÖLDÜ MÜ?

Seyfi Birbir, oğlunun peşine 15 sene kadar önce düştüğünü söyleyerek 21 Ekim tarihinde Serdar’ı stüdyoya getireceğini söylemişti. Ancak 21 Ekim’de yaşanan şok bir gelişme herkesi şaşkına çevirdi. Program boyunca çelişkili ifadeler veren Birbir’in, kendisine kesici aletle zarar verdiği belirlendi.

Son gelen haberlerde Sakarya'daki evinin bahçesindeki ceviz ağacında ipe asılı halde bulunan Seyfi Birbir’in kendisini asarak intihar ettiği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading