Yandex Metrica

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı: Sevgilisine kocasını öldürtmüş

Cengiz Karademir'in katilini bulmak için Müge Anlı'ya başvuran çocukları babalarının katilinin anneleri Emine Karademir ve sevgilisi Şehmus olduğunu iddia etmişti. Kardeşlerin en küçüğü Naime, babasını annesinin sevgilisinin öldürdüğünü itiraf ederken “Bana babanın yemeğine uyku ilacı koy dediler, ben de koydum. Sonra babamı yastıkla boğarak öldürdüler.” dedi.

Gündem

24.09.2024, 14:15

Gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alan ve cinayet, yasak aşk gibi üçüncü sayfa niteliği taşıyan konuların işlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kan donduran bir cinayet itirafı geldi.

47 Yaşındaki 5 çocuk babası Cengiz Karademir, 1 Haziran 2019 günü Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki evinde şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Babalarının ölümünde anneleri ve sevgilisinden şüphelenen 3 kardeş babalarının annelerinin sevgilisi Şeyhmus tarafından öldürüldüğü şüphesiyle Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı'na başvurdu.

Üç kardeşin programa çıkmasının ardından şüphelerin odağındaki anne canlı yayınla programa bağlanıp iddiaları reddetti.

MİT Başkanı Kalın'dan Ukrayna ve Gazze açıklaması: İstihbarat diplomasimiz sürüyor! MİT Başkanı Kalın'dan Ukrayna ve Gazze açıklaması: İstihbarat diplomasimiz sürüyor! Haberi Görüntüle

EVDE KAN VE BOĞUŞMA İZLERİ

Programa katılan Naime ise milyonların önünde annesinin teşvikiyle babasına uyku ilacı verdiğini annesinin sevgilisi Şeyhmusun ise babası Cengiz Karademir'i boğarak öldürdüğünü anlattı. Öte yandan şüpheli ölüm sonrası eve gelenler ise canlı yayına bağlanıp evde kan ve boğuşma izleri gördüklerini söyledi.

Anadolu'nun gizemli tarihine ışık tutacak keşif: Dünyaca ünlü arkeologlar bölgeye akın etti: Sır perdesi aralanıyor Anadolu'nun gizemli tarihine ışık tutacak keşif: Dünyaca ünlü arkeologlar bölgeye... Haberi Görüntüle

CANLI YAYINDA CİNAYET İTİRAFI

Cengiz Karademir'in katilini bulmak için Müge Anlı'ya başvuran çocukları, babalarının katilinin anneleri Emine Karademir ve sevgilisi Şehmus olduğunu iddia etmişti. Gaziantep'te bir annenin, sevgilisine kocasını öldürttüğü canlı yayında ortaya çıktı. Kardeşlerin en küçüğü Naime, babasını annesinin sevgilisinin öldürdüğünü itiraf eti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü! Haberi Görüntüle

''ANNEMİN SEVGİLİSİ BABAMI BOĞDUĞUNU SÖYLEDİ''

Naime, canlı yayında yaptığı itirafında şunları kaydetti;

“Annem ve sevgilisi Şehmus bana uyku ilacı verdi. Ben uyku ilacını babamın çayına katıp, teravihe gittim.Ben evden gittim, babam ayılınca arbede çıkmış. Şehmus, babamı kablo ile boğmuş.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading