Yandex Metrica

Sitede Ara

Müge Anlı'da şoke eden itiraf! Kocasını öldürdüğü adamla sarmaş dolaş pozları ortaya çıktı!

Müge Anlı'da şoke eden itiraf! Kocasını öldürdüğü adamla sarmaş dolaş pozları ortaya çıktı!

ATV'nin sevilen programlarından olan Müge Anlı'da Sebile Yörük kocasının evinegelen üfürükçü Mustafa tarafındna öldürüldüğünü itiaf etmesinin ardından ortaya çarpıcı bilgiler çıktı. Nefret ediyorum dediği üfürükçü ile sarmaş dolaş fotoğrafları çıkan Sebile'nin savunması dikkat çekti. 

Gündem

05.09.2024, 17:37

Müge Anlı'nın yeni sezonunda 22 Mart günü evinde fenalaşarak hayatını kaybeden Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü sonrasında Sebile Yörük, Müge Anlı'ya başvurdu. 

Yılmaz Tunç: Reformlara imza atmaya devam edeceğiz Yılmaz Tunç: Reformlara imza atmaya devam edeceğiz Haberi Görüntüle

KOCASINI ÖLDÜREN ADAMLA FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Sebile Yörük, evlerine yıllardır gelen üfürükçü Mustafa tarafından su içilerek öldürüldüğünü itiraf etmişti. Canlı yayında gözaltına alınan Sebile Yörük'ün ise üfürükçü Mustafa ile verdiği pozlar ortaya çıktı. 

Sebile Yörük kendisinin tehdit edildiğini belirterek, "Beni çıplak fotoğraflarımla tehdit etti, ondan nefret ediyorum" dedi. Boy boy fotoğrafları çıkan Yörük hakkında Müge Anlı,  "Bize 20-25 tane böyle fotoğraf geldi. Bunlar sadece yayınlayabildiklerimiz" dedi.

Mehmet Yörük'ün ailesi ise,  "Allah belanızı versin. Son gülüşünüz olsun" diyerek Sebile Yörük'e tepki gösterdi. 

Bakan Bolat duyurmuştu: Ev sahipleri dikkat! Son 3 gün kaldı Bakan Bolat duyurmuştu: Ev sahipleri dikkat! Son 3 gün kaldı Haberi Görüntüle

'BENİ 6 AYDIR TEHDİT EDİYORDU'

Çıplak fotoğrafları olduğu için tehdit edildiğini belirten Sebile Yörük, evlerindeki şifalı olduğu iddia edilen suyu eşine içirdiklerini itiraf ederek,  "Mustafa o gün bizim eve gelerek su getirdi. 'Bu suyu kocan içince ölecek ve aramızdan çekilecek. İkimiz evleneceğiz' dedi ama ben kocamı seviyorum o benim 25 yıllık eşim dedim. O benim çocuklarımın babası ben nasıl bu suyu ona içireyim dedim. Nasıl kötülük yapayım? Beni çıplak resimlerimle tehdit ederek 'Ailene bunları gösteririm' dedi. 'Herkes seni kötü bilir ve senden vazgeçer' diyordu. Eşim o gün kalktığında gayet iyiydi kahvaltısını hazırlamıştı. Sonra evimize devamlı olarak gelerek Mustafa yine geldi. Beni 6 aydır çıplak resimlerimden dolayı tehdit ediyordu. Utandığım için kimseye bir şey söyleyemedim." dedi.

İstanbul'da kanlı sabah! Bıçaklı kavgada ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var İstanbul'da kanlı sabah! Bıçaklı kavgada ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar... Haberi Görüntüle

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Elinde su ile geldiğini ve suyu eşi Mehmet Yörük'e içirdiğini belirterek, "Devamlı bana 'Engel kalkacak, biz evleneceğiz' diyordu. Daha önce bana su içirdiğinde de değişik şeyler oluyordu. O gün de öğlen elinde pet şişeyle geldi. Bana devamlı evleneceğimizi söylüyordu. Eşim suyu içer içmez yere yığıldı. Dili dolaştı, kendini kaybetti. Mustafa bana ailesine haber de verdirtmedi ben öldüğünü bir gün sonra söyledim. Eşim yere yığılınca akşam da Mustafa da ambulansı çağırdı. Bana 'Eşin iyileşemez' dedi. Suya ne koyduğunu bilmiyorum. Adamı görünce nefret ediyorum öldüresim geliyor. Eşim öldükten sonra herkese benimle imam nikahını kıydığını söyledi ama öyle bir şey olmadı küçük çocuğuma kötü davrandığı için beni onu evden kovdum." dedi.

Sebile Yörük'ün söyledikleriyle harekette geçen polis ekipleri, canlı yayında Sebile Yörük ve üfürükçü Mustafa'yı gözaltına aldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading