Yandex Metrica

Muğla'da akıllar durgunluk veren olay! Seri katil gibi peş peşe cinayetler işleyip kaçtı!

Muğla'da akıllar durgunluk veren olay! Seri katil gibi peş peşe cinayetler işleyip kaçtı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde damat dehşet saçtı. Kan donduran olayda damat önce  kayınpederiyle kayınvalidesini öldürdü, oradan da bir villanın havuzunu temizleyen başka birini öldürdü. Yetmezmiş gibi oradan da başka bir villaya geçerek 2 kişiyi yaraladı.

Gündem

29.06.2024, 19:07

Muğla'da yaşanan cinayette Adile Aysu'yu (52) Kayaköy Mahallesi'ndeki evlerinde tabancayla vurarak öldürdükten sonra bir villada havuz temizliği yapan Muhammet Akbaba'ya da tabancayla ateş etti. Peş peşe cinayetler işleyen katil daha sonra kaçtı. 

Cesedi yol kenarında bulunmuştu: Ormandaki kadın cesedinin sırrı ortaya çıktı! Cesedi yol kenarında bulunmuştu: Ormandaki kadın cesedinin sırrı ortaya çıktı! Haberi Görüntüle

OLAY YERİNDE ÖLDÜLER 

Silah seslerinin ardından vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilmesi üzerine bölgeye ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi.Sağlık ekiplerini evde yaptıkları ilk incelemede Şükrü Aysu ve Adile Aysu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Havuz temizliği yapan ve ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Muhammet Akbaba'da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İstanbul emniyetinden nefes kesen operasyon: Göçmen kaçakçısı suçüstü kafeslendi! İstanbul emniyetinden nefes kesen operasyon: Göçmen kaçakçısı suçüstü kafeslendi! Haberi Görüntüle

VİLLADA İKİ KİŞİYİ YARALADI 

Kayınpederi, kayınvalidesi ve Muhammet Akbaba'yı vuran şüpheli Özcan A'nın başka bir villada ise isimleri henüz tespit edilemeyen iki kişiyi yaraladığı, yaralıların Fethiye'deki sağlık kurumlarında tedavilerinin sürdüğü belirlendi.

Şüpheli Özcan A'nın olay sonrası kaçtığı araç ormanlık alanda terk edilmiş vaziyette bulundu. Şüphelinin yakalanması için jandarma ve emniyet güçleri bölgede arama çalışmalarına devam ediyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading