Muğla'da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 12 kişi tutuklandı!

Muğla'da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 12 kişi tutuklandı!

Muğla'nın üç ilçesinde yapılan göçmen kaçakçılığı operasyonunda yakalanarak gözaltına alınan 14 kişiden 12'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Gündem

31.07.2024, 14:27

Muğla'da göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti olaylarının engellenmesi, düzensiz göç hareketlerinin kontrol altına alınması için Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Bodrum, Marmaris ve Datça ilçelerinde göçmen kaçakçılığı yapan organizatörlere yönelik operasyon düzenlendi.

RTÜK düğmeye bastı: Cinnet kuşağına darbe! Bu kurallara uymayan programlara ağır yaptırımlar uygulanacak RTÜK düğmeye bastı: Cinnet kuşağına darbe! Bu kurallara uymayan programlara... Haberi Görüntüle

14 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Gerçekleştirilen operasyonlarda 14 şüpheli/organizatör yakalanarak adli makamlara sevk edilirken, 12’si tutuklandı, 2 şüpheli/organizatör adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

'Yenidoğan çetesi' üyelerinin kan donduran konuşmaları iddianamede: Ahlaksız şaka gerçek oldu 'Yenidoğan çetesi' üyelerinin kan donduran konuşmaları iddianamede: Ahlaksız şaka gerçek... Haberi Görüntüle

99 BİN TL CEZA KESİLDİ

Göçmen Kaçakçılığı olaylarında kullanılan 3 minibüs, 2 kamyonet, 1 otomobil ve 1 motosiklet olmak üzere 7 araç ele geçirilirken, olaylarda kullanılan ve yakalanan araçlara 99 bin 47 TL para cezası uygulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading