Muhammet Ali Canca kimdir? İBB Bağımsız Belediye Başkan adayı şok etti!

Muhammet Ali Canca kimdir? İBB Bağımsız Belediye Başkan adayı şok etti!

Rize’nin Pazar ilçesinde bir kişi babasını öldürdü, annesi ve erkek kardeşini ise bıçakl yaraladı. Saldırganın bir zamanlar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağımsız aday olan Muhammet Ali Canca olduğu iddia edildi. Muhammet Ali Canca'nın akli dengesinin yerinde olmadığına dair raporu olduğu da iddialar arasında. Rize'de yaşamını sürdüren Canca'nın duraklara ve elektrik direklerine evlenme ilanı astığı da biliniyordu. Peki Muhammet Ali Canca kimdir?

Gündem

04.10.2024, 14:50

Rize'nin Pazar ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nden gelen cinayet haberi herkesi şaşırttı. 42 yaşındaki Muhammet Ali Canca henüz bilinmeyen bir nedenle babası Sami Canca'yı, annesi Emine Canca ve erkek kardeşini de bıçakla yaraladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı haldeki baba Sami Canca'yı Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Katil zanlısı Muhammet Ali Canca ise olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Sami Canca tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Anne ve erkek kardeş ise saldırıdan yaralı kurtuldu. Katil zanlısı  Canca, Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'da 120 bin TL'lik iPhone izdihamı! Geceden kuyruğa girdiler İstanbul'da 120 bin TL'lik iPhone izdihamı! Geceden kuyruğa girdiler Haberi Görüntüle

MUHAMMET ALİ CANCA KİMDİR?

Muhammet Ali Canca adını bir zamanlar Bağımsız Belediye Başkan adayı olarak duyurmuştu. Muhammet Ali Canca'nın 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Pazar Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olmuştu. Canca daha sonra 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olduğu iddia edildi. İddialara göre Canca 5 Ağustos'ta sosyal medya hesabından akli dengesinin yerinde olmadığına dair rapor aldığını paylaşmıştı.

Canca son zamanlarda Rize ve Trabzon'da duraklar, meydanlara ve direklere evlilik afişleri yapıştıraması ile tanınmıştı. 

İlanda, “Derin devlet (Gladyo) ve cemaatlerle ilişiği olmayan, dürüst, cesur, akıllı ve ahlaki değerlere önem veren, sosyal medya bağımlılığı olmayan, alkol ve sigara alışkanlığı olmayan eş arayışım söz konusu” şeklindeki ifadeleri dikkat çekmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading