Muhammet Aydın kimdir? Ferdi Tayfur'un damadı tutuklandı mı?

Muhammet Aydın kimdir? Ferdi Tayfur'un damadı tutuklandı mı?

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un geçtiğimiz yıl dünya evine girdiği eşi Muhammet Aydın polisler tarafından gözaltına alındı. Muhammet Aydın'ın ofisinde ruhsatsız silahlar bulunduğu için gözaltına alındığı öğrenildi. Savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılan Mehmet Aydın'ın kim olduğu merak konusu oldu. 

Gündem

04.10.2024, 13:08

Ünlü türkücü Ferdi Tayfur'un damadı Muhammet Aydın polisler tarafından gözaltına alındı. Muhammet Aydın'ın ofisinde ruhsatsız silah bulunduğu iddia edildi. 

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile 2023'te nikâh masasına oturan Muhammet Aydın, ihbar üzerine ofisinde yapılan aramada ruhsatsız 2 silah ele geçirilmesi sonucu gözaltına alındı. 29 yaşındaki Muhammet Aydın gözaltına alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Türkevi'nde kritik kabul! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü Türkevi'nde kritik kabul! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü Haberi Görüntüle

MUHAMMET AYDIN KİMDİR?

Muhammet Aydın 29 yaşındadır. Ünlü türkücü Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur ile 2023 yılında evlenmiştir. 

Muhammet Aydın'ın iş insanı olduğu belirtildi. Çeşitli alanlarda iş yatırımları olduğu iddia edilen Muhammet Aydın 30 Eylül Pazartesi günü gelen bir ihbar üzerine Merkez Mahallesi’nde bulunan bir ofisinde gözaltına alındı. Muhammet Aydın'ın ofisinde 2 ruhsatsız silah ele geçirildiği açıklandı. 

Tuğçe Tayfur ise yaptığı bir açıklamada eşi Muhammet Aydın'ın ticaretle uğraştığını belirtmişti.

Tuğçe Tayfur açıklamasında "Bizim piyasamızla uzaktan yakından bir ilgisi yok. Ticaret insanı, işinde gücünde. Benim yüzümden kendini kaosun içinde bulan ama yine de elinden gelenin fazlasını yaparak yanımdan bir saniye bile ayrılmayan bir adam kendisi. O yüzden insanlara böyle tabirler kullanmadan önce ticari hayatlarına bir bakın bakalım... Yanımda olup destek verdiğin her gün için teşekkür ederim..." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading