Yandex Metrica

Mümessilin ihbarıyla ortaya çıktı! Doktorlardan akıllara zarar 'kuğulu' ilaç oyunu!

Mümessilin ihbarıyla ortaya çıktı! Doktorlardan akıllara zarar 'kuğulu' ilaç oyunu!

Kuğu emojisi parolasıyla ilaç mümessillerinden hastalara verdikleri ilaç başına para aldıkları iddia edilen doktorlar hakkında savcılık soruşturma başlattı.       

Gündem

25.06.2024, 23:59

Bolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ortopedi doktorları hakkında, ilaç mümessilleri ile ortak çalıştıkları iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Açılan soruşturma kapsamında doktorlar, hastalara uygulanan ilaçtan gelen kazancın yarısına ortak oldu. Bazı doktorların hastalara verdikleri her bir ilacın kupürü için ilaç mümessiline WhatsApp aracılığıyla kuğu emojisi gönderdikleri ortaya çıktı. 

Bolu’da ilaç mümessili olarak çalışan T.Ş, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ortopedi doktorlarının ilaç mümessilinin çalıştığı ilaç şirketinin piyasaya sürdüğü ilaçları hastaların reçetelerine yazdıkları ve her bir ilaç için mümessilden ilaç parasının yarısını aldıkları tespit edildi.

Hacer Çağla'nın ölümüne ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıktı! Ölmeden önce son mesajları yürek burktu! Hacer Çağla'nın ölümüne ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıktı! Ölmeden önce... Haberi Görüntüle

HER BİR KÜPÜR İÇİN KUĞU EMOJİSİ 

Doktorların hastaların reçetelerine yazdıkları ilaçların kupürlerini toplayarak ilaç mümessiline WhatsApp aracılığıyla attıkları, bazı doktorların ise bir süre sonra her bir kupür için kuğu emojisi gönderdikleri ortaya çıktı.

11 kişiyi hayattan koparan 'anız ateşi' için uzmanlardan uyarı: Son bulmalı! 11 kişiyi hayattan koparan 'anız ateşi' için uzmanlardan uyarı: Son... Haberi Görüntüle

MÜMESSİLİN İHBARIYLA ORTAYA ÇIKTI

İlaç mümessili T.Ş., ilaç paralarının yarısını aldıkları iddiasıyla doktorlar hakkında 5 Haziran tarihinde Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi’ne (SABİM) ihbarda bulundu. 

Organize suç örgütlerine 'Kuyu-6' darbesi! 3 elebaşı dahil 75 şüpheli yakalandı Organize suç örgütlerine 'Kuyu-6' darbesi! 3 elebaşı dahil 75 şüpheli... Haberi Görüntüle

4 DOKTOR HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Sağlık Bakanlığı da T.Ş’nin şikayetini İl Sağlık Müdürlüğü’ne sevk etmesinin ardından İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ortopedi doktoru U.G. ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde görevli ortopedi doktorları H.K., R.Ö. ve M.T. hakkında soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading