Murat Güler neden öldü? A1 Capital hissesi neden düşüyor?

Murat Güler neden öldü? A1 Capital hissesi neden düşüyor?

A1 Capital Yatırım Menkul Değerler'in kurucusu Murat Güler'in hayatını kaybettiği bilgisi geldi. Borsa İstanbul'da işlem gören A1 Capital'in hisseleri 14 Ekim'de büüyk bir kayıp yaşadı. Yatırımcılar ve hissedarlar Murat Güler neden öldü? A1 Capital hissesi neden düşüyor? sorularına yanıt ararken beklenen açıklama geldi.

Gündem

14.10.2024, 14:16

Sermaya piyasalarının önemli ismi Güler Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güler'den gelen haber herkesi şoke etti. Murat Güler'in hayata gözlerini yumduğu açıklandı. Borsa İstanbul'da hisse alım-satımına aracılık eden A1 Capital Yatırım Menkul Değerler'in kurucusu ve sahibi olan Murat Güler'in 56 yaşında ani kaybı büyük bir üzüntüyle karşılandı. Murat Güler neden öldü? A1 Capital hissesi neden düşüyor? soruları ise pek çok kişi tarafından arama motorlarına sorulmaya başlandı.

YÖK Uyardı! Üniversite öğrencileri, banka hesaplarınıza dikkat edin! YÖK Uyardı! Üniversite öğrencileri, banka hesaplarınıza dikkat edin! Haberi Görüntüle

MURAT GÜLER NEDEN ÖLDÜ?

A1 Capital'in kurucusu Güler Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güler 56 yaşında hayatını kaybetti. Güler'in ölüm nedeni olarak ise kalp krizi gösterildi. 

Erdoğan 'İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek' demişti! Peki Türk halkı ne düşünüyor? Anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Erdoğan 'İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek' demişti! Peki Türk halkı ne... Haberi Görüntüle

MURAT GÜLER KİMDİR?

Murat Güler Uludağ Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümünde eğitim gördü.

Okulu bitirdikten sonra 1995-1995’te Arı Menkul Değerler’de broker olarak çalışmaya başlayan Güler bir süre sonra ‘gömlekçiliğe’ terfi etti.

Bugün pek bilinmeyen bu ifade o dönemlerde kendi adına ve kendi parasıyla aracı kurum üzerinden işlem yapan kişiler için kullanılıyordu.

Murat Güler A1 Capital Yatırım Menkul Değerler’i de bünyesinde barındıran Güler Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyordu. 

Milli Piyango 9 Ekim 2024 amorti kazanan numaralar sıralı tam liste! MPİ bilet sorgulama ekranı Milli Piyango 9 Ekim 2024 amorti kazanan numaralar sıralı tam... Haberi Görüntüle

A1 CAPİTAL HİSSESİ NEDEN DÜŞÜYOR?

A1 Capital hisseleri Borsa İstanbul'da işlem görüyor. 14 Ekim'de A1 Capital hissesi adeta çakıldı. İşte A1 Capital hissesinde son durum;

A1 Captal hisse 14 Ekim.JPG

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading