Yandex Metrica

Sitede Ara

Musa Kara kimdir? Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü belli oldu!

Musa Kara kimdir? Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü belli oldu!

Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü olarak uzun süre görev yapan İhsan Aray'ın emekli olması ile bu göreve getirilecek ismin kim olduğu merak ediliyordu. Musa Kara yapılan görevlendirme Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü oldu. Peki Musa Kara kimdir?

Gündem

16.09.2024, 12:48

Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü'ne atanan isim belli oldu. Daha önce bu görevi İhsan Aray yapıyordu ancak Aray emekli olmuştu. emekliliğin ardından yeni görevlendirme yapıldı. Musa Kara Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirdi. Musa Kara'nın kim olduğu ise vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Hakiki Koç Turizm iflas mı etti? Hakiki Koç Turizm bilet para iadesi yapılacak mı? Hakiki Koç Turizm iflas mı etti? Hakiki Koç Turizm bilet... Haberi Görüntüle

MUSA KARA KİMDİR?

Musa Kara Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirildi. Musa Kara yerel yönetimler konusunda deneyime sahiptir. 

AK Parti Kilis Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Musa kara yeni görvlendirme ile Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü oldu. 

Görevin cuma günü Kara'ya tebliğ edildiği öğrenildi. 

Kara'nın ilk mesaisine başlaması bekleniyor.

AK Parti Kilis il Gençlik Kolları Başkanı Haluk Korkmaz’ın görev süresinin dolması ve AK Parti Kilis İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesinden dolayı boşalan AK Parti Kilis il Gençlik Kolları başkanlığına Musa Kara getirilmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading