Muş'ta jaguar mı var? İddia sosyal medyada hızla yayıldı!

Muş'ta jaguar mı var? İddia sosyal medyada hızla yayıldı!

Muş'ta doğa yürüyüşene çıkan bir kişi karşısına çıkan ve kediye benziyen hayvanın jaguar olduğunu iddia etti. Muş'ta jaguar mı var? soruları gündeme gelirken Muş'ta kırsal alanda görülen hayvanın görüntüsü de sosyal medya tartışma konusu oldu. 

Gündem

08.10.2024, 14:47

Muş’ta doğa yürüyüşü yapan  Metin Talay'ın iddiası sosyal medyada gündem oldu. Taylan gödüğü hayvanın kedigiller ailesinden olduğunu iddia ederek hayvanın jaguar olduğunu belirtti.

Siyonist rejim Lübnan'ı vurdu! Savaş mağdurları Türkiye'ye akın etti... Siyonist rejim Lübnan'ı vurdu! Savaş mağdurları Türkiye'ye akın etti... Haberi Görüntüle

MUŞ'TA JAGUAR MI VAR?

Gördüğü hayvanın ne kurt ne de domuz olduğunu söyleyen Metin Talay, gördüğü hayvanın siyah parlak bir türde kedigiller familyasından bir hayvan olduğunu söyledi. Üzerine gelen hayvandan kaçtığını belirten Taylan daha sonra havanın pusuya yattığını belirtti. Sosyal medyada hızla yayılan iddianın ardından Muş'ta jaguar mı var sorusu sorulmaya başlandı. Muş'ta görülen hayvan, bölgedeki bağlarda cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Doğa bilimcileri ve vahşi yaşam uzmanları ise Türkiye'de jaguar türüne ait şimdiye kadar bir canlıya rastlanmadığını açıkladı. Türkiye'de jaguar yaşamadığı blidirildi. Muş'ta görülen hayvanın cinsinin de yakında uzmanlar tarafından açıklanması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading