Mustafa Varank'tan Fatih Altaylı'nın iddiasına bomba yanıt: HOŞT!

Fatih Altaylı, Mustafa Varank'ın Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın ayağını kaydırmak için çaba içinde olduğunu iddia etmişti.  Fatih Altaylı'nın bu asılsız iddisına Mustafa Varank'tan çok konuşulacak bir paylaşım geldi.   

Gündem

05.06.2024, 19:32

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalında eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile ilgili bir iddia ortaya attı. Altaylı, Varank'ın Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın ayağını kaydırmak istediğini iddia etti.

Esnafın akrabalarına şok mesajı! Tepkisini tabelaya yansıttı... Esnafın akrabalarına şok mesajı! Tepkisini tabelaya yansıttı... Haberi Görüntüle

MUSTAFA VARANK'TAN FOTOĞRAFLI YANIT: HOŞT

Fatih Altaylı'nın sözleriyle ilgili olarak Mustafa Varank'tan konuyla ilgili bir cevap geldi. Doğan ile birlikte fotoğraf paylaşan Mustafa Varank ise Altaylı'ya 'hoşt' dedi.

Varank, Hasan Doğan ile samimi bir fotoğraf paylaştı ve altına bir de not düştü. Varank, sosyal medya hesabı X'te yaptığı paylaşımda, "Ben de Fatih Altaylı'ya yakışan hitap şekliyle, biraz önce çektiğim bir fotoğrafla cevap vereyim: HOŞT" ifadelerini kullandı.

Lübnan'daki Türk vatandaşlar ne zaman tahliye edilecek? Dışişleri'nden son dakika açıklaması Lübnan'daki Türk vatandaşlar ne zaman tahliye edilecek? Dışişleri'nden son dakika... Haberi Görüntüle

FATİH ALTAYLI NE DEMİŞTİ? 

Gazeteci Fatih Altaylı Mustafa Varank ile ilgili iddiasında şu sözleri kullanmıştı:

"Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın şu anda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel kalem müdürlüğünü yapmakta olan Hasan Doğan’ın ayağını kaydırmak için ciddi bir çaba içinde olduğunu oradaki herkes tespit etmiş vaziyette. İlginç bu! Yani Hasan Doğan’ı o görevden aldırıp yerine kendisi geçmek üzere bir organizasyon içerisinde olduğu söyleniyor Mustafa Varank’ın. Bu partililerin iddiası benim böyle bir iddiam yok. Benim Mustafa Varank’la böyle bir samimiyetim de yok ne işler karıştırdığını bilecek kadar ama hani iftiranın yakışanından kork derler, iftiraysa bile yakışan bir iftira. Fakat bunu ben ikinci veya üçüncü seferdir duyuyorum. Üstelik de Cumhurbaşkanına yakın isimlerden de duymaya başladım. Orada bir Hasan Doğan’ı yerinden etmek ve Mustafa Varank’ı yerine getirmeye çalışan bir lobiden bahsetmek mümkün."

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading