Müstehcenlik suçlamasıyla tutuklanan Jahrein tahliye edildi

Müstehcenlik suçlamasıyla tutuklanan Jahrein tahliye edildi

Antalya Emniyet Müdürlüğjahreü’nün ‘müstehcenlik’ suçlaması ile soruşturmaya aldığı ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak Antalya L Tipi Cezaevin'de kalan Jahrein rumuzlu kullanıcı Ahmet Sonuç bugün tahliye oldu.

Gündem

14.10.2024, 18:08

Jahrein, geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu yayınlarda toplumun genel ahlakına ve genel değer yargılarınına uymaması sebebiyle hakkında müstehcenlik' suçundan işlem başlatılarak tutuklanmıştı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında  Jahrein rumuzlu kullanıcı Ahmet Sonuç hakkında ‘müstehcenlik’ suçlaması ile soruşturma başlatmış ve sonrasında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Antalya L Tipi Cezaevine gönderilmişti.

Rafael Nadal tenisi bıraktı mı? Nadal sakat mıydı? Rafael Nadal tenisi bıraktı mı? Nadal sakat mıydı? Haberi Görüntüle

"PEK ÇOK SUÇ KAYDI OLANLAR DIŞARIDA POLISE, BEKÇİYE, DEVLETE KURŞUN SIKIYOR"

Cezaevi sırasında sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden zanlıyı işaret ederek Jahrein, "Antalya L Tipi Cezaevinden; Üç haftadır arada bir durup kendi kendime 'ben burada bu insanlarla ne yapıyorum?' diye soruyorum. Cevabını bulamıyorum. Oğlumun kokusunu anımsamaya çalışıyorum, anımsayamıyorum. Bir daha geri getirilemeyecek önemli bir anı, büyümesini, gelişmesini kaçıracağım diye aklımı yitiriyorum. Sonra diyorum ki, çıkarsın Ahmet. Pek çok suç kaydı olanlar dışarıda polise, bekçiye, devlete kurşun sıkıyor. Bu ülkede adaletin esamesi varsa çıkarsın. Çıkar mıyım?" şeklinde konuşmuştu.

Hangi kredi kartlarından savunma sanayii fonu ücreti alınacak? Aidatsız kredi kartlarından 750 TL alınacak mı? Hangi kredi kartlarından savunma sanayii fonu ücreti alınacak? Aidatsız kredi... Haberi Görüntüle

"İTİBAR SUİKASTIYLA DA KARŞI KARŞIYADIR"

Ahmet Sonuç'un avukatı Burhanettin Mumcuoğlu'da geçtiğimiz günlerde muvekkili hakkında açıklamada bulunmuştu. Mumucuoğlu "Müvekkilim haksız gözaltı ve tutuklamanın yanında bir itibar suikastıyla da karşı karşıyadır," ifadelerine yer vermişti.

Öte ynadan  Mumcuoğlu, "Adil bir yargılama olmadan, tutuklanmasına daha en baştan karar verilerek bir yargılama yapılıyormuş gibi gösterildiği herkesçe malumdur. Bunun bir maksadı müvekkilim üzerinden internette içerik üretenlere ve yayıncılara gözdağı verilmesidir" diye konuşmuştu.

TAHLİYE EDİLDİ

13 eylül tarihinden bu yana tutuklu kalan Jahrein hayranları ve yakınları mutlu haberi aldı. Bir aydır tutuklu kalan Jahreın kalmış olduğu Antalya L Tipi Cezaevinden bugün tahliye oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading