Narin cinayetinde Amca Salim Güran'la ilgili yeni gelişme: İzole hücreye alındı!

Narin cinayetinde Amca Salim Güran'la ilgili yeni gelişme: İzole hücreye alındı!

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Küçük kızın kaybolması ve öldürülmesinin yarım saatten daha kısa sürede gerçekleştiği tespit edildi. Cinayette baş şüpheli olan amcanın kaldığı hücre de değiştirildi. 

Gündem

27.09.2024, 16:50

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın (8) öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma devam ederken cianyetle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 

Lübnan'daki kanlı saldırı sonrası Haluk Bayraktar'ın 'İsrail'in teklifini reddettik' sözleri yeniden gündemde Lübnan'daki kanlı saldırı sonrası Haluk Bayraktar'ın 'İsrail'in teklifini reddettik' sözleri... Haberi Görüntüle

TÜM OLAY 25 DAKİKA İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİ 

Aralarında küçük kızın annesi, ağabeyi, amcaları ve akrabalarının bulunduğu 12 kişi tutuklandı. Yapılan tespitlere göre tüm olay 25 dakika içinde gerçekleştirildi. Yani Narin'in kaybolması, boğularak öldürülmesi ve dere yatağına gömülmesi yarım saatten daha kısa sürede oldu.

Sır perdesi aralanmaya başladı! Narin'in abisi enesin kolunu kim ısırdı? Yenge ahırda yaşananları itiraf etti Sır perdesi aralanmaya başladı! Narin'in abisi enesin kolunu kim ısırdı?... Haberi Görüntüle

YÜKSEK GÜVENLİKLİ İZOLE HÜCREYE ALINDI 

Cinayetle ilgili tutuklanan 12 kişi Diyarbakır Cezaevi'ndeki T tipi hücrelerde bulunuyor. Tek kişilik olan bu hücreler şüphelilerin kendi aralarında bilgi alış verişi yapmasını engelliyor. Ancak cinayette baş şüpheli olan amca Salim Güran'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Amca aynı kampüs içerisinde daha yüksek güvenlikli izole hücreye alındı. Bu hücrede televizyon dahil hiçbir iletişim aracı yok. Soruşturmaya tamamlanıncaya kadar Salim Güran'ın tutukluluk hali bu şekilde devam edecek.

20 Eylül benzine zam gelecek mi? Bu gece benzine zam yapılacak mı? 20 Eylül benzine zam gelecek mi? Bu gece benzine zam... Haberi Görüntüle

İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILAN GÖRÜŞMELER GERİ ALINAMADI 

Amca Salim Güran'ın aracında bulunan ve Narin'in DNA’sı ile uyuşan örnekler en önemli deliller arasında. Narin'e ait sürüntünün önce amcanın eline, daha sonra direksiyona bulaştığı ancak amcanın bunları sildiği iddia edildi.Soruşturma kapsamında Salim Güran'ın telefon görüşmeleri geri getirildi ancak internet üzerinden yapılan görüşmeler alınamadı.

Kitaplara fahiş zam yapan özel okullara af yok! Bakan açıkladı: 400 okula ceza verdik Kitaplara fahiş zam yapan özel okullara af yok! Bakan açıkladı:... Haberi Görüntüle

JANDARMAYA YANLIŞ BİLGİ VERİLMİŞ

Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos, amca Salim Güran'ın tutuklandığı 2 Eylül ve küçük kızın cansız bedeninin bulundugu 8 Eylül. Bu 3 tarihte aile üyelerinin yoğun telefon trafiği dikkat çekiciydi. Kaya'nın jandarmayı yanlış yönlendirdiği tespit edildi. Kaya, suçluyu kayırma ve delilleri karartma suçundan tutuklandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading