Yandex Metrica

Narin cinayetinde gözler Adli Tıp Kurumu'nda: İşte düğümü çözecek rapor

Diyarbakır'da vahşiçe katgledilen Narin Güran'in neden ve kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü hala merak konusu oldu. Otopsi incelemeleri devam ederken gözler ise bu hafta çıkması beklenen Adli Tıp Kurumu'nun hazırlayacağı rapora çevrildi.

Gündem

17.09.2024, 12:31

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Narin'in neden ve kim tarafından öldürüldüğü merak konusu. Narin cinayetinde düğümü otopsi raporu çözecek. Narin cinayeti ile ilgili hazırlanan ön otopsi raporunun önümüzdeki günlerde savcılığa ulaşması bekleniyor. Söz konusu raporun, bu hafta içi tamamlanarak soruşturma savcısına gönderilebileceği öğrenildi.

Özlem Kaymaz kimdir? Özlem Kaymaz'ın kızı kim? Özlem Kaymaz kimdir? Özlem Kaymaz'ın kızı kim? Haberi Görüntüle

91 ÖRNEK ALINMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Narin Güran'ın otopsi işlemlerinde 91 örnek alınmıştı. Ön otopsi belgesine göre, 91 doku örneği, istismar dahil her türlü suçu ortaya çıkaracak şekilde alındı. Adli tıp uzmanlarının ilk izlenimlerinde, Narin'in cesedinde ciddi anlamda çürüme olduğu tespit edildi. Söz konusu raporda, "Gözle görünür bir kesici-delici alet veya ateşli silah yaralanması yok." ifadelerine yer verildi. Ayrıca Narin'in cansız bedeninde iç kanama bulgusu elde edilmediği belirtildi. Cesetteki çürüme nedeniyle ölüm zamanına ilişkin bir beyanda da bulunulamayacağı vurgulandı.

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. sezon 6. bölüm ne zaman çıkacak? The Rings Of Power 6. bölüm çıktı mı? Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. sezon 6. bölüm ne zaman... Haberi Görüntüle

GÖZLER ADLİ TIP KURUMU'NDA

Doku örneklerinin bir kısmı, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 8 yaşındaki Narin Güran'ın kesin ölüm nedeninin, Diyarbakır ve İstanbul adli tıp kurumlarındaki incelemelerle belirlenebileceği açıklandı. Narin Güran'ın nasıl ve ne zaman öldürüldüğü, kaç gün suyun altında kaldığı, öldürülmeden önce cinsel istismara uğrayıp uğramadığı, vücudundaki kemiklerin nasıl kırıldığı soruları ise otopsi raporuyla ortaya çıkacak.

Ayrıca tutuklu anne Yüksel Güran'ın ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler alındı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen örnekler, tutuklu ağabey Enes Güran'ın kolundaki ısırık izleriyle karşılaştırılacak.

2024 YKS ek tercihler ne zaman başlayacak? YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 YKS ek tercihler ne zaman başlayacak? YKS ek tercih... Haberi Görüntüle

ÜÇ ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Soruşturma kapsamında, tutuklu bulunan amca Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran da gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HTS kayıtlarına göre yenge Hediye Güran, Narin'in katledildiği düşünülen dakikalarda 8 yaşındaki küçük kızın yaşadığı eve iki kez girip çıktı. Hatırlaqnacağı üzere tutuklu anne Yüksel Güran da ifadesinde "Ben o saatlerde Hediye Güranla beraberdim." demişti.

Hediye Güran'ın sorgusunda verdiği bilgilerin ardından yeni gözaltılar oldu. Gözaltına alınan 2 kişi de Narin'in akrabası.

Şüpheliler, soruşturmanın seyrini değiştirmek için 50'den fazla sahte ihbarlarla görevlileri farklı yerlere yönlendirdikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading