Yandex Metrica

Sitede Ara

Narin cinayetinde son durum! Bakan Tunç anlattı: Tespit edilen görüntüler var

Narin cinayetinde son durum! Bakan Tunç anlattı: Tespit edilen görüntüler var

Narin Güran'ın vahşice katledilmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tüm hızıyla devam ederken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Türkiye'nin günlerdir konuştuğu konu ile ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.

Gündem

23.09.2024, 14:36

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü kaybolan ve 8 Eylül tarihinde Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan yaşındaki Narin Güran'ın vahşice katledilmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tüm hızıyla devam ederken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Türkiye'nin günlerdir konuştuğu konu ile ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.

Gizlilik kapsamında özellikle teknik verilerle ilgili kamuoyuna yansımayan hususların söz konusu olduğunu belirten Bakan Tunç, "Birtakım kamera görüntüleri var, bunlar TÜBİTAK'a gönderildi." diye konuştu.

Tupperware battı mı? Tupper iflas mı etti? Tupperware battı mı? Tupper iflas mı etti? Haberi Görüntüle

''HİÇBİR ŞEY KARFANLIKTA KALMAYACAK''

"Soruşturmalar etkin bir şekilde devam etti.'' diyen Bakan Tunç, ''Ülke olarak Narin'in katillerinin tespiti ve hak etikleri en ağır cezaya çarptırılması noktasında büyük beklenti var. Soruşturma gizli, bazı bilgiler kamuoyuna yansıtılmıyor. Narin cinayetiyle ilgili karanlıkta hiçbir şey kalmayacak. İfadeler var çelişkiler var. Soruşturma aşamasında 12 şüpheli tutuklandı. Soruşturma gizli.'' dedi.

16 Eylül Tunceli'de deprem hangi ilçede, mahallede oldu? Depremin merkez üssü neresi? 16 Eylül Tunceli'de deprem hangi ilçede, mahallede oldu? Depremin merkez... Haberi Görüntüle

"BİRTAKIM KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENİYOR"

Birtakım görüntülerin söz konusu olduğuna dikkat çeken Bakan Tunç, ''Gizlilik kapsamında teknik veriler, delillerle ilgili kamuoyuna yansımayan hususlar da söz konusu. Birtakım kamera görüntüleri inceleniyor. Bu kamera görüntüleri TÜBİTAK'a gönderildi inceleniyor. 27'si şüpheli olmak üzere 268 kişinin ifadesi alındı. DNA tespitleri var. Bazı çakışmaları tespit ediliyor. Narin evladımızın katil ya da katilleri kısa sürede tespit edilecek çok uzun sürmez.'' ifadelerini kullandı.

Manisa'da kızgın veli dehşeti: Okul müdürü şans eseri ölümden döndü Manisa'da kızgın veli dehşeti: Okul müdürü şans eseri ölümden döndü Haberi Görüntüle

"KATİL YA DA KATİLLER EN AĞIR CEZAYA ÇARPTIRILACAK"

Bir daha bu tür elim olayların ülkemizde olmaması için gayret göstermeleri gerektiğini belirten Bakan Tunç, ''Bir daha bu tür elim olayların ülkemizde olmaması için gayret göstermeliyiz. Katil ya da katiller en ağır cezaya çarptırılacak." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading