Yandex Metrica

Sitede Ara

Narin cinayetinde yeni gelişme: Kuzeni Birsan sessizliğini bozdu: Saati değiştirirsen başın yanar!

Narin cinayetinde yeni gelişme: Kuzeni Birsan sessizliğini bozdu: Saati değiştirirsen başın yanar!

8 yaşındaki Narin'in öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada cansız bedeni dereye gömen Nevzat Bahtiyar'ın ifadesinin ardından cezaevinden tekrar Diyarbakır Adliyesine getirilerek sorguya alınan amca Salim Güran hakkındaki iddiaları reddetti.  Öte yandan suskunluğunu bozan küçük kızın 19 yaşındaki kuzeni Birsen Güran, Salim, bana 'Saati değiştirirsen, senin başın yanar' dedi.   

Gündem

14.09.2024, 19:27

Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içerisinde ve üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, otomobilinde Narin'e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, 2 Eylül'de tutuklandı.

'Teğmen yemini' paylaşımına tepki gösterenlere Sema Silkin Ün'den cevap: Ne kastettiğim gayet açık 'Teğmen yemini' paylaşımına tepki gösterenlere Sema Silkin Ün'den cevap: Ne... Haberi Görüntüle

9 KİŞİ TUTUKLANDI 

8 Eylül'de bulunan cansız bedeninin ardından yürütülen soruşturmada, Narin'in çok sayıda akrabası gözaltına alındı. Şüphelilerden aralarında annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve babasının amcasının kızı Birsen Güran'ın (19) da aralarında olduğu 9 şüpheli, tutuklandı.

İlber Ortaylı sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı: Bir süredir tedavi görüyorum İlber Ortaylı sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı: Bir süredir tedavi... Haberi Görüntüle

AMCANIN İKİNCİ İFADESİ 

2 Eylül'de tutuklanan amca Salim Güran, dün tutuklu bulunduğu cezaevinden adliyeye getirildi. Savcılık ifadesinde, Salim Güran, olay gününü yeniden anlatarak, "Narin'in kaybolduğu gün sabah erken kalkıp, tarlaya gittim. Sabah saat kaç olduğunu hatırlamıyorum. Tarlaya gittiğimde Mehmet Selim Atasoy, oğlu R.A. ve iki kızı vardı. Tarlada uzatma borularını getirip, boruları tarlaya serdim. Tarlaya gittikten sonra Çarıklı köyüne gittim. E.K.'yi aradım. Boruları o ayarlamıştı ve boruları arama atmıştı. Saati tam hatırlamıyorum. Ama sabah saatleriydi. Boruları araba ile tarlaya getirmiştim. Boruları da tarlaya dağıttım. Boruları bıraktıktan sonra Çarıklı üst geçidinin oraya R.A. ile birlikte gidip, sıcak ekmek alıp, geri geldim. Tarlaya geldikten sonra Mehmet Selim'in iki kızı ve R.A. ile birlikte tarlanın üst kısmına gittik. Mehmet Selim de motosiklet ile geldi" dedi.

Kamala Harris-Trump düellosunu kim kazandı? Hangi aday öne geçti? Kamala Harris-Trump düellosunu kim kazandı? Hangi aday öne geçti? Haberi Görüntüle

"ONA İNANARAK O ŞEKİLDE İFADE VERDİM"

Diğer yandan Birsen Güran, nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki ifadesinde, olay günü Narin'in saat 14.00'te evlerinin kapısını çaldığını, kuzenleri H. ve F.'yi sorduğunu belirtti. Birsen Güran, ifadesinde, "Çoğu kişi, Narin'i görüp görmediğimi bana soruyordu. Ben de Narin'in kaybolduğu gün gördüğümü söyledim. M. ile bu konuyu konuştuğumuzda Salim Güran bizi dinledi.

3 gündür kayıp olan Sevda Yılmaz'dan iyi haber 3 gündür kayıp olan Sevda Yılmaz'dan iyi haber Haberi Görüntüle

"SAATİ DEĞİŞTİRİRSEN SENİN BAŞIN YANAR DEDİ"

'17.40'ta gördüğünüzü söyleyin' dedi. Salim, bana 'Saati değiştirirsen, senin başın yanar' dedi. Sıkıntı çıkacağını düşündüğüm için ilk söylediğim saati değiştirmek istemedim. Ona inanarak, o şekilde ifade verdim. Salim'in son günlerde söylenenler ile gerçek yüzünü öğrenince 'Acaba saati hatırlamadım mı' diye düşündüm. Hatta bu konuyu M. ve annem ile de konuştum. Her gün annem ve M. ile bu saati konuşuyorduk" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading