Yandex Metrica

Narin cinayetinde yeni görüntü ortaya çıktı: Meğer o tarihte jandarma kamerasına takılmış

Narin cinayetinde yeni görüntü ortaya çıktı: Meğer o tarihte jandarma kamerasına takılmış

Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin Güran cinayeti itifrafçısı N.evzat Bahtiyar'ın cesedi taşırken kullandığı arabanın havadan yapılan aramalarda kameraya takıldığı ortaya çıktı. Öte yandan Narin soruşturmasında gözaltına alınan 24 şüphelinin gözaltı süresi 1 gün uzatıldı.

Gündem

10.09.2024, 10:33

Diyarbakır’da 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan acı haber 19 gün sonra yani dün geldi.

8 yaşındaki küçük kızın cansız bedeni köyün yakınındaki dere yatağında çuval içinde bulundu.

Türkiye'yi yasa boğan kahreden olayın ardından Narin Güran'ın annesi, babası ve kardeşinin de aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

Öte yandan Narin soruşturmasında gözaltına alınan 24 şüphelinin gözaltı süresi 1 gün uzatıldı.

Siyah Kalp dizisi Sevilay kimdir? Leyla Tanlar nereli, kaç yaşında? Siyah Kalp dizisi Sevilay kimdir? Leyla Tanlar nereli, kaç yaşında? Haberi Görüntüle

KÖYÜNDE DEFNEDİLDİ

Diyarbakır'da Kaybolduktan 19 gün sonra dere kenarında çuval içinde ölü olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlenmelerinin ardından aileye teslim edildi. Küçük Narin'in cenaze namazı komşu köyde kılındıktan sonra Tavşantepe Mahallesi'nde defnedildi. Gözaltında bulunan anne ve babanın, Narin'in cenaze törenine katılmasına izin verilmedi.

Gece kreşi nedir? İstanbul, Ankara ve İzmir'de gece kreşi hangi ilçelerde var? Gece kreşi nedir? İstanbul, Ankara ve İzmir'de gece kreşi hangi... Haberi Görüntüle

TABUTUNA DUVAK SARILDI

Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran, bugün toprağa verildi. Minik Narin'in tabutunda ise bir detay dikkatlerden kaçmadı. Narin'in ölmeden önce gelinlik giymeyi çok istiyordu. Narin'in tabutuna duvak sarıldı. Camii önünde cenazeyi bekleyen yakınları ise Narin'in düğünde giyeceği gelinliği elinde tuttu. 

Sınıf arkadaşları Narin'in sırasına çiçek koydu. Söz konusu kare herkesi duygulandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı Haberi Görüntüle

NARİN BU ARAÇLA DEREYE TAŞINDI

Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Jandarmanın itirafçı ile birlikte köyde keşif yaptığı öğrenildi. Narin işte bu araçla dereye taşındı. 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni kırmızı otomobille dereye götürüldü.

Selin Sonuç kimdir? Jahrein eşi kim? Kiminle evli? Selin Sonuç kimdir? Jahrein eşi kim? Kiminle evli? Haberi Görüntüle

OTOMOBİL KAMERAYA TAKILMIŞ

Narin Güran'ın cansız bedenini Salim Güran'dan aldığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın otomobili ise arama çalışmalarına katılan helikopterden alınan görüntülere yansıdı. 25 Ağustos’ta İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait helikopter tarafından alınan görüntülerde, N.B.'nin Salim Güran’ın otomobilinden aldığı Narin’in cesedini taşıdığı kırmızı otomobilin mahallede park halinde olduğu görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading