Narin Güran cinayetinde Altaylı'dan çarpıcı ifadeler: Cinayet Tavşantepe'nin şeytanıyla bağlantılı!

Narin Güran cinayetinde Altaylı'dan çarpıcı ifadeler: Cinayet Tavşantepe'nin şeytanıyla bağlantılı!

Fatih Altaylı, Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak ortaya çıkan yeni gelişmeleri değerlendirdi. Altaylı, Tavşantepe'ye şeytanı getir kaçar. şeklinde sözleriyle sosyal medya'da gündem oldu. 

Gündem

09.10.2024, 18:05

Fatih Altaylı olay yaratacak açıklama yaptı.  21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümü, kamuoyunda büyük bir infial yarattı. Altaylı, Güran'ın ailesini hedef alarak, "Bu aile katiller sürüsü" ifadelerini kullandı.

SGK dolandırıcılarına yapay zeka şoku! Artık tespit edilebilecekler SGK dolandırıcılarına yapay zeka şoku! Artık tespit edilebilecekler Haberi Görüntüle

AİLE BİREYLERİDE KATİL 

Cinayetle ilgili soruşturmanın devam ettiğini  belirten Altaylı, Güran'ın evinde aile bireylerinin bulunduğu sırada öldürüldüğünün anlaşılmasının ardından tepkisini dile getirdi. "Evde, DNA kalıntılarını temizleyecek maddeler kullanılmış," diyen Altaylı, bu durumun aile bireylerinin katil olduğunu gösterdiğini savundu.

Okullarda İngilizce yabancı dil dersi kaldırıldı mı Okullarda İngilizce yabancı dil dersi kaldırıldı mı Haberi Görüntüle

SEN NASIL ANNESİN? 

Özellikle Güran’ın annesine de eleştiriler yönelten Altaylı, "Annesin ulan sen. 9 ay içinde taşıdığın çocuğu senin önünde lime lime ettiler," ifadelerini kullandı. Altaylı, cinayetle ilgili çarpıcı bir benzetme yaparak, "Şeytan denen bir varlık var ise, eğer onu ete kemiğe büründürüp getirsen, Tavşantepe köyünden kaçar," dedi.

Cem Garipoğlu Çin'de mi? Olay fotoğrafın sırrı çözülüyor Cem Garipoğlu Çin'de mi? Olay fotoğrafın sırrı çözülüyor Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA'DA YANKI BULDU 

Bu açıklamalar, cinayetle ilgili ailenin sorumluluğuna dair dikkat çekici bir tartışma başlattı. Altaylı’nın ifadeleri, sosyal medya ve kamuoyunda geniş yankı bulurken, cinayetin çözülmesi için yürütülen soruşturma ise devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading