Narin Güran cinayetinde dikkat çeken gelişme! 8 günlük kayda ne oldu?

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken gelişme! 8 günlük kayda ne oldu?

Diyarbakır'da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında, savcılar 8 günlük kayıp görüntülerin peşine düştü.

Gündem

28.09.2024, 10:21

Diyarbakır'da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran, cinayetinde soruşturma tüm hızıyla sürerken sır perdesi tam olarak aydınlanmadı.

Tüm Türkiye, Narin Güran cinayetinin tamamen aydınlatılmasını beklerken kafalardaki soru işaretinin bir an önce giderilmesini bekliyor.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'le ilgili soruşturmada yeni gelişmeler var.

Şenol Güneş Trabzonspor'dan ne kadar maaş alacak? Şenol Güneş Trabzonspor'dan ne kadar maaş alacak? Haberi Görüntüle

8 GÜNLÜK KAYDA NE OLDU?

Savcılık talimatıyla Narin Güran'ın amcalarından birinin Tavşantepe mahallesindeki evinde arama yapıldı. Yapılan aramalar sonucunda güvenlik kamerası bulundu. Bilişim uzmanlarının yaptığı tespite göre; evde bulunan kamera 15 günlük kayıt yapan bir sisteme sahip. Ancak harddiskte 7 günlük görüntü olduğu ortaya çıktı. Uzmanlar, 8 günlük kaydın silindiğini tahmin ediyor. Uzmanlar; silindiği ihtimali üzerinde durulan 8 günlük görüntü kaydının peşine düştü.

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? Ekonomistler ortak fikirde birleşti Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? Ekonomistler ortak fikirde birleşti Haberi Görüntüle

GERÇEKLER AÇIKLIĞA KAVUŞACAK

TÜBİTAK'a gönderilen haddiskte 2 ile 9 Eylül tarihlerine ait kaydın olmadığı tespit edildi. 8 günlük kayıp görüntüler arasında Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunduğu 8 Eylül'e ait kayıtlar da var. Söz konusu görüntülerin geri getirilmesi hedefleniyor. Kayıp görüntüler geri getirilirse Narin'in cansız bedeninin bulunduğu gün ve öncesinde evde neler yaşandığına birçok gerçek açığa kavuşacak.

MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist yok edildi MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

TÜBİTAK UZMANLARI DEVREDE

TÜBİTAK uzmanları, soruşturmaya katkısı olabilecek en ufak ipuçlarına bile ulaşmaya çalışıyor. İpucu olabilecek ses ve görüntü kayıtları, iyileştirme çalışmasıyla mercek altına alınacak.

Öte yandan Tavşantepe mahallesinde önemli bir çalışma daha yürütülüyor. Baz istasyonu kayıtları uzman ekipler tarafından tek tek inceleniyor. Kameranın bulunduğu evde cinayet saatinde kimlerin olduğuna dair tespitler de var. Cinayeti işleyenlerin profesyonel destek aldığına dair kanıt yok. Narin'in öldürülmesi, gömülmesi ve izlerin yok edilmesine dair her şeyin 25 dakika içinde gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Cinsiyet değiştirmek isteyenler için 'pembe bir tablo' çizildi! ABD'de LGBT’ye yol veren rapor oyunu skandalı! Cinsiyet değiştirmek isteyenler için 'pembe bir tablo' çizildi! ABD'de LGBT’ye... Haberi Görüntüle

ZANLILAR TEK KİŞİLİK HÜCREDE KALIYOR

Tutuklu 12 sanıktan Amca Salin Güran ile suçunu itiraf eden Nevzat Bahtiyar... Adalet Bakanlığı'nın talimatıyla 2 gün önce Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne nakledildi. Zanlılar burada tek kişilik hücrelerde tutuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading