Narin Güran cinayetinde flaş gelişme! Nerede öldürüldüğü kesinleşti

Narin Güran cinayetinde flaş gelişme! Nerede öldürüldüğü kesinleşti

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının Narin Güran’ın evinde topladığı deliler ve deliler üzerinde elde edilen DNA sonuçlarına göre 8 yaşındaki kızın kendi evinde bir oda içinde katledildiği sonucuna varıldı.

Gündem

07.10.2024, 10:08

Diyarbakır'da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran, cinayetinde soruşturma tüm hızıyla sürerken sır perdesi tam olarak aydınlanmadı.

Tüm Türkiye, Narin Güran cinayetinin tamamen aydınlatılmasını beklerken kafalardaki soru işaretinin bir an önce giderilmesini bekliyor.

Tutuklu 12 sanıktan Amca Salin Güran ile suçunu itiraf eden Nevzat Bahtiyar. Adalet Bakanlığı'nın talimatıyla 2 gün önce Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne nakledildi. Zanlılar burada tek kişilik hücrelerde tutuluyor.

Türkiye'nin sonucunu merakla beklediği Narin cinayetiyle ilgili soruşturmada yeni gelişmeler var.

Türkiye'den ABD'ye GKRY tepkisi: 'Silah ambargosunu kaldırma kararının yeniden uzatılması hassas dengelere zarar verecektir' Türkiye'den ABD'ye GKRY tepkisi: 'Silah ambargosunu kaldırma kararının yeniden uzatılması... Haberi Görüntüle

TÜM DELİLLER YOK EDİLMİŞ

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının Narin Güran’ın evinde topladığı deliler ve deliler üzerinde elde edilen DNA sonuçlarına göre 8 yaşındaki kızın kendi evinde bir oda içinde katledildiği sonucuna varıldı. Soruşturma savcılarının elde ettikleri bilgilere göre evde bir çok delilin yok edilmesi için bir çok yöntemin kullanıldığı evdeki eşya, kıyafet ve halıların özel yöntemler kullanılarak yıkandığı da tespit edildi. Evdeki tüm delilerin yok edilmesi çalışmalarına rağmen bazı eşyalar üzerinde DNA tespitlerinin yapıldığı öğrenildi.

Kredi kartı borcu yapılandırmaya herkes başvurabilir mi? Taksitli borç kapatma kimler için geçerli? Kredi kartı borcu yapılandırmaya herkes başvurabilir mi? Taksitli borç kapatma... Haberi Görüntüle

NARİN GÜRAN EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Narin Güran soruşturması kapsamında yapılan çalışmalar sunucunda daraltılmış HTS kayıtlarına göre tutuklu amca Salim Güran’ın Narin’in eve geldiği 15.15’ten önce kardeşi Arif Güran’ın evinde bulunduğu 8 yaşındaki kızın eve geldiği sırada orada olduğu ve daha sonra evden ayrıldığı kısa aralıklar ile en az 3 kez eve girip çıktığı tespit edildi.

10 ilde Gürz-17 operasyonları: Terör inleri yerle bir edildi 10 ilde Gürz-17 operasyonları: Terör inleri yerle bir edildi Haberi Görüntüle

3 TELEFON GÖRÜŞMESİ

Ayrıca anne Yüksel Güran ile Salim Güran arasında 15.20 ile 15.35 saatleri arasında 3 kez telefon görüşmesi yapıldığı belirlendi. Yengeler Hediye Güran, Maşallah Güran ve Nevzat Bahtiyar’ın daraltılmış HTS kayıtlarında yapılan tespitler sonucunda önemli bilgiler tespit edildi. Narin’in öldürüldüğü saat 15.15’den çok kısa bir süre içinde Arif Güran’ın evinde bulundukları eve ilk gelen kişinin yenge Hediye Güran olduğu daha sonra çok kısa aralıklar ile Nevzat Bahtiyar ve Maşallah Güran’ın da eve geldiği belirlendi. Maşallah Güran ve Hediye Güran’ın 15.15’ten sonra saat 19.00’a kadar defalarca Arif Güran’ın evine geldikleri ve belirlenen standartların üzerinde evde su kullanımı yapıldığı tespit edildi.

Zehir tacirlerine Zehir tacirlerine "Narkoçelik-40" darbesi: Çok sayıda tutuklama Haberi Görüntüle

HTS KAYITLARINA GÖRE YENİDEN SONGULAMA YAPILACAK

Şüpheli sanıkların HTS kayıtları üzerinde uzman ekiplere yaptırdığı incelemelerin ve tespitlerin tamamlandığı ve elde edilen sonuçlara göre tutuklu ve şüpheli sanıkların tekrar sorgulanmasına karar verildi. Savcılar, ilk olarak tutuklu 12 sanığı sorgusunu yapacak. Sorguların ne zaman yapılacağı konusunda ise henüz netleşmiş bir durum yok.

Narin Güran nasıl katledilmiş,  kanıtlar nasıl yok edilmiş işte gerçek deliler Arif Güran'ın balkonunda asılı duruyor.  

28 Şubat zihniyetine devam: Sözcü'den nefret kokan manşet: Mehmetçiğin annesi çarşafından dolayı hedef alındı! 28 Şubat zihniyetine devam: Sözcü'den nefret kokan manşet: Mehmetçiğin annesi... Haberi Görüntüle

AVUKAT ORDUSU SAVUNACAK

Öte yandan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamında tutuklanan 9’u Güran ailesi mensubu toplam 12 kişiyi bir avukat ordusu savunacak. Alınan bilgilere göre Güran ailesinin şu ana kadar 12 avukata vekâlet verdiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading