Sitede Ara

Narin Güran cinayetinde kritik aşama: Adalet Bakanı Tunç'tan çarpıcı açıklama!

Narin Güran cinayetinde kritik aşama: Adalet Bakanı Tunç'tan çarpıcı açıklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmanın sonuna gelindiğini ve bu hafta iddianamenin mahkemeye sunulacağını duyurdu. Tunç, "Narin’i katledenler, onun hayatına son verenler yargı önünde hesap verecekler," dedi.  

Gündem

20.10.2024, 16:28

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Karabük Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi’nin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili son gelişmeleri paylaştı.

Bakan Tunç, Narin Güran cinayeti soruşturmasında kapsamlı bir araştırma yürütüldüğünü, HTS kayıtlarından baz çakışmalarına kadar birçok detaya dikkat edildiğini ifade etti. "Adli tıp raporları, ifadeleri alınan kişilerin beyanları ve kamera görüntüleri gibi delil toplama süreçleri titizlikle gerçekleştirildi," dedi.

Narin Güran'ın katlinin toplumda büyük bir etki yarattığını da vurgulayan Tunç, "Cansız bedenine ulaşıldıktan sonra adli soruşturma son derece detaylı bir biçimde yürütüldü," şeklinde konuştu.

İddianamenin bu hafta mahkemeye sunulacağını bildiren Tunç, "Narin’i katledenler, onun hayatına son verenler yargı önünde hesap verecekler," ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading