Yandex Metrica

Sitede Ara

Narin Güran cinayetini çözecek ses kaydı ortaya çıktı: Ramazan kız öldü mü?

Türkiye'yi derinden sarsan ve herkesin yakından takip ettiği  8 yaşındaki Narin Güran cinayetinden sonra amca Salim Güran'ın işçisi Ramazan A.'ya gönderdiği ses kaydı ortaya çıktı. 

Gündem

13.09.2024, 11:54

Diyarbakır'da kayıp olarak aranırken korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkan minik Narin ile ilgili soruşturma devam ederken cinayeti aydınlatacak olan yeni bir ses kaydı ortaya çıktı.

Diyarbakır'da yaşanan kan donduran Narin Güran cinayeti Türkiye'nin gündeminde.Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde meydana gelen cinayet olayının yankıları sürüyor. 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran, köyün çevresindeki bir derede çuval içinde ölü olarak bulunmuştu. Olaya ilişkin amca Salim Güran ve itirafçı Nazım Bahtiyar'dan sonra 8 kişi daha tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulunmuştu: CHP lideri Özgür Özel'den Dilruba özrü Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulunmuştu: CHP lideri Özgür Özel'den Dilruba özrü Haberi Görüntüle

CİNAYETE DELİL OLACAK SES KAYDI 

Türkiye'nin gündemine oturan Narin Güran cinayetinde 8 kişinin tutuklanmasına neden olan bir ses kaydının ortaya çıktığı belirtiliyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de! 9 yeni isim atandı Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de! 9 yeni isim... Haberi Görüntüle

"RAMAZAN KIZ ÖLDÜ  MÜ?"

Dosyaya eklenen ses kaydında Salim Güran'ın işçisi olan 15 yaşındaki Ramazan A'ya "Ramazan kız öldü mü?" dediği duyuluyor. Konuya ilişkin canlı yayında bilgi veren Halk TV muhabiri Ferit Demir, dosyada ulaşılan o bilgileri şu ifadelerle aktardı:

"Cinayetin sırrı çözüldü. Şu anda tutuklamaya sevk edilen sanıklardan birinin ses kaydı dosyaya girdi. Tutuklamaya sevk edilen 9 kişi var. Bu kişiler arasında Salim Güran'ın işçisi Ramazan A. var.

Salim Güran'la Ramazan, Narin kaybolduktan sonra telefon görüşmesi yaptı. O kayıtlar ortaya çıktı. O ses kayıtlarında amca Salim Güran'ın işçisi Ramazan A.'ya 'Ramazan kız öldü mü?' dediği duyuldu."Ses kaydının gönderildiği Ramazan A. ise tutuklular arasında yer almayarak adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Aileden şeytani plan! Narin'in cesedi bulunmasın diye her yolu denemişler Aileden şeytani plan! Narin'in cesedi bulunmasın diye her yolu denemişler Haberi Görüntüle

ANNE VE AĞABEY'E TUTUKLAMA 

Anne de dahil olmak üzere 9 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilirken, 3 kişi adli kontrol şartıyla, 10 kişi ise serbest bırakılmıştı.Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve dün jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye getirilerek nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen zanlılardan, Narin Güran'ın annesi Yüksel (44), ağabeyi Enes (18), amcası Fuat Güran (41), kuzenleri Muhammet Kaya (23) ve Birsen Güran (19), yengesi Maşallah Güran (46), halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve tutuklu amcası Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen Mehmet Selim Atasoy (40) tutuklandı.

Anne Yüksel ve ağabey Enes Güran "Kasten öldürme suçuna iştirak etmek", amca Fuat Güran "Suç delillerini yok etmek", diğer 5 şüpheli ise "Suçluyu kayırma ve suç delillerini yok etmek" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelilerden, Narin'in amcası Kurtuluş ve Ömer Faruk Güran ile kuzeni Melike Güran ve Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen R.A. (15), adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 10'a yükseldi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading