Narin Güran soruşturmasında dikkat çeken gelişme! Mezara defnedildi

Diyarbakır’da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın otopsi için İstanbul’a gönderilen, çuval içerisindeki kemik parçaları, işlemlerin ardından şehre getirildi. Diyarbakır'a getirilen kemik parçaları cenazenin bulunduğu mezar açılarak defnedildi.

Gündem

09.10.2024, 17:04

Geçtiğimiz aylarda Diyarbakır'da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran, cinayetinde soruşturma tüm hızıyla sürerken sır perdesi tam olarak aydınlanmadı.

Tüm Türkiye, Narin Güran cinayetinin tamamen aydınlatılmasını beklerken kafalardaki soru işaretinin bir an önce giderilmesini bekliyor.

Tutuklu 12 sanıktan Amca Salin Güran ile suçunu itiraf eden Nevzat Bahtiyar. Adalet Bakanlığı'nın talimatıyla 2 gün önce Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne nakledildi. Zanlılar burada tek kişilik hücrelerde tutuluyor.

İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor: İki ilde toplu istifa! İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor: İki ilde toplu istifa! Haberi Görüntüle

BABA EVİNDE ÖLDÜĞÜ KESİNLEŞTİ

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının Narin Güran’ın evinde topladığı deliler ve deliler üzerinde elde edilen DNA sonuçlarına göre 8 yaşındaki kızın kendi evinde bir oda içinde katledildiği sonucuna varıldı. Soruşturma savcılarının elde ettikleri bilgilere göre evde bir çok delilin yok edilmesi için bir çok yöntemin kullanıldığı evdeki eşya, kıyafet ve halıların özel yöntemler kullanılarak yıkandığı da tespit edildi. Evdeki tüm delilerin yok edilmesi çalışmalarına rağmen bazı eşyalar üzerinde DNA tespitlerinin yapıldığı öğrenildi.

Peter Todd kimdir? Satoshi Nakamoto'nun kimliği ortaya çıktı mı? Peter Todd kimdir? Satoshi Nakamoto'nun kimliği ortaya çıktı mı? Haberi Görüntüle

KEMİK PARÇALARI DİYARBAKIR'A GETİRİLDİ

Türkiye'nin sonucunu merakla beklediği Narin cinayetiyle ilgili soruşturmada yeni gelişmeler var.

Soruşturma kapsamında otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Narin’in cesediyle aynı çuval içerisinde bulunan ve ona ait kaval kemiği olduğu düşünülen kemik ve diğer kemik parçaları yapılan incelemenin ardından tekrar Diyarbakır’a getirildi.

İsrail her yeri kan gölüne çevirdi! Bombalardan kaçan Lübna halkına Türkiye kuçak açtı! İsrail her yeri kan gölüne çevirdi! Bombalardan kaçan Lübna halkına... Haberi Görüntüle

MEZARA DEFNEDİLDİ

Kemikler, Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla Tavşantepe Mahallesi’ndeki mezarlığa götürüldü. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı mezarlıkta Narin’in defnedildiği mezar açılarak kemikler, cenazenin yanına defnedildi. Açılan mezar tekrar kapatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading