Yandex Metrica

Sitede Ara

Narin Güran'ın ablası kimdir, nasıl öldü? Cinayete mi kurban gitti?

Narin Güran'ın ablası kimdir, nasıl öldü? Cinayete mi kurban gitti?

Diyarbakır'in Bağlar ilçesinin Tavşantepe Köyü'ünde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni dere yatağında bulundu. Daha önce defalarca kez aranan bölgede bulunan Narin'in cesedinin oraya sonradan getirildiği ihtimali üzerinde duruluyor. Narin'in engelli ablasının da yıllar önce merdivenden düşerek öldüğü söylenmiş ve cesede otopsi yapılmadığı ortaya çıkmıştı. Narin Güran'ın ablası kimdir, nasıl öldü? Cinayete mi kurban gitti? soruları ise gündeme gelmeye başlandı. 

Gündem

09.09.2024, 13:53

8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni defalarca kez aranan dere yatağında üzeri taşlarla kapatılmış halde bulundu. Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralanıyor. Gözaltına alınan bir kişi tutuklu bulunan Narin'in amcasının kendisine cesedi çuval içinde verdiğini ve bu cesedi yok etmesi karşılığında 200 bin lira teklif ettiğini itiraf etti.  Sabah'ın iddiasına göre; gözaltına alınan zanlı sorgusunda "Muhtar (Narin'in amcası) cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" dedi. Gizli tanık ayrıca amcanın kendisine cenazeyi ortadan kaldırması için 200 bin TL teklif ettiğini de söyledi. Narin Güran'ın ablasının da yıllar önce merdivenden düştüğü söylenerek öldüğü öğrenildi. Narin Güran'ın ablasına otopsi yapılmadığı belirtildi. Narin Güran'ın ablası kimdir, nasıl öldü? Cinayete mi kurban gitti? soruları ise yaşanan gelişmelerin ardından sıkça sorulmaya başlandı.

iPhone 16 fiyatı ne kadar? iPhone 16 özellikleri neler? iPhone 16 fiyatı ne kadar? iPhone 16 özellikleri neler? Haberi Görüntüle

NARİN GÜRAN'IN ABLASI KİMDİR? NASIL ÖLDÜ?

Narin Güran'ın engelli ablasının yıllar önce merdivenden düşerek öldüğü belirtildi. Ölüm sonrası ise otopsi yapılmadığı iddia edildi. Narin'in cinayete kurban gitmesi üzerine gözler Narin'in ablasına da çevrildi.  Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kar, özel bir televizyon programına katılarak değerlendirmelerde bulundu. Kar açıklamasında "Bir ailede iki kız çocuğunun arka arkaya ölmesi bize ihmal ve istismar açısından sinyal verir. Önceki ölümünde soruşturmasını açılması gerkeir. Birkaç yıl araya, ikinci çocuk derede bulunuyorsa bize sinyal vermektedir Önceki soruşturmanın ablasına ait soruşturmanın açılması çok faydalı oalcaktır." dedi.

Manisa'da kızgın veli dehşeti: Okul müdürü şans eseri ölümden döndü Manisa'da kızgın veli dehşeti: Okul müdürü şans eseri ölümden döndü Haberi Görüntüle

NARİ'İN ABLASI CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ?

Narin Güran'ın engelli olduğu belirtilen ablasının merdivenlerden düşerek öldüğü iddia edildi. Ancak ölüm sonrası herhangi bir otopsi yapılmadığı ve olayın üstünün örtüldüğü iddia edildi. Gazeteci Emrullah Erdinç Narin Güran'ın engelli ablasının da daha önce "düştü" denilerek hayatını kaybettiğini öne sürdü, olayın da aydınlatılması gerektiğini söyledi. Erdinç "Ailenin engelli bir çocuğu daha önce vefat ediyor. Düştü bir yerden, hayatını kaybetti deniyor ve konu kapatılıyor. Benim fikrim, daha önce ölmüş olan engelli kardeşinin mezarından otopsi yaptırırım. Kardeşi otopsi yapılmadan defnediliyor. Narin öldürüldü, kardeşi öldü. Peki kardeşi nasıl öldü? Doğal yollarla mı öldü? Cinayete mi kurban gitti? Bu soruların hepsinin yanıtının verilmesi gerekiyor. Narin'in ölmüş olan engelli kardeşinin de mezarı açılarak mutlaka DNA örnekleriyle doğal ölüm mü, cinayete kurban gidip gitmediğinin, kafalardaki soru işaretlerinin giderilmesi gerekiyor."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading