Yandex Metrica

Sitede Ara

Narin Güran'ın ablası Tülin Güran nasıl öldü? Rapor ortaya çıktı amcası gerçeği anlattı

Narin Güran'ın ablası Tülin Güran nasıl öldü? Rapor ortaya çıktı amcası gerçeği anlattı

Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin Güran'ın ablası Tülin Güran'ın şüpheli bulunan ölümüne ilişkin başlatılan soruşturmada ölüm raporu ortaya çıktı. Öte yandan Narin Güran'ın dışarıda olan amcası Erhan Güran da Tülin'in ölümüyle ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Gündem

12.09.2024, 12:29

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan ve aramaların 19’uncu gününde dere yatağının içinde cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturmada gözaltına alınan itirafçı Nevzat Bahtiyar savcılıktaki sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma kapsamında gözaltında bulunanlar arasında yer alan köy imamı ise jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Gözaltındaki şüphelilerin sorgusu için bir gün daha ek gözaltı süresi alındı.

Diyarbakır'daki Narin'in kabrini ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturmadaki son durumla ilgili bilgi verirken "Soruşturma kapsamında 267 kişinin ifadesi alındı. Narin'den alınan doku örnekleri inceleniyor. Olayda kullanıldığı değerlendirilen araçlar üzerinden alınan kimyasal inceleme raporu beklenmektedir. Gözaltındaki 22 şüpheli yarın mahkemeye sevk edilecek" dedi.

Narin Güran'ın ölümüyle 2009 yılında beş yaşındayken hayatını kaybeden ablası Tülin Güran'ın ölümü de şüpheli hale geldi. Narin Güran'ın ablası Tülin Güran'ın şüpheli bulunan ölümüne ilişkin başlatılan soruşturmada hastanenin savcılığa ilettiği belgelerde şüpheli bir durumun olmadığı görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı Haberi Görüntüle

TÜLİN GÜRAN'IN ÖLÜM RAPORU ORTAYA ÇIKTI

2009 yılında kayıtlar dijital olarak tutulmadığı için hastane yönetimi belgeleri kağıda basılı olarak ilettiği raporda, şu ifadeler yer aldı;

''Tülin Güran, Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne zatürre (pnömoni) sebebiyle kaldırıldı ve burada vefat etti.''

Hastanedeki ölüm raporunda abla Tülin Güran'ın vefatında herhangi bir şüpheli durum ya da travma bulgusu bulunmadığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki: Millete özür borcu var Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki: Millete özür borcu var Haberi Görüntüle

AMCA KONUŞTU: FELÇTİ VE YATALAKTI

Tülin Güran'a tedavi sürecinde hayatını kaybettiği için otopsi de yapılmadığı belirtildi.

Öte yandan Narin Güran'ın dışarıda olan amcası Erhan Güran da Tülin'in ölümüyle ilgili de önemli açıklamalar yaptı. İddiaların aksine Tülin Güran'ın öldürülmediğini, evde değil yoğun bakımda vefat nettiğini belirten amca Erhan Güran, "Narin'in ablası 2019 yılında vefat etti. Vefat etmeden öncede zaten doğuştan engelliydi boynundan aşağısı felçti ve yatalaktı. O süreçte de hastanede yattı. Yoğun bakımda hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı.

Eğitimde devrim! Mesleki ortaokulları geliyor: Öğrencilerin beceri ve yetenekleri keşfedilecek Eğitimde devrim! Mesleki ortaokulları geliyor: Öğrencilerin beceri ve yetenekleri keşfedilecek Haberi Görüntüle

''KİM OLURSA OLSUN CEZALANDIRILMALI''

"Bizim tek amacımız Narin kızımızın katilinin bulunup cezalandırılması" diyen amca, "Bu sizin kardeşiniz olsa bile mi?" sorusunu ise "Kim olursa olsun. Hiç fark etmez, kesinlikle cezalandırılmalı" şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading