Yandex Metrica

Narin Güran'ın annesinin haftalar sonra videosu ortaya çıktı: Bir köşeye atın kızım biliyor, dayanamıyor

Tüm Türkiye, Diyarbakır'daki vahşeti konuşurken Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'ın haftalar önce kaydedilen görüntüsündeki bir detay dikkatlerden kaçmadı. 8 yaşındaki Narin'in kaybolmasından 3 gün sonra Gülistan Doku'nun ailesinin yaptığı ziyarette kaydedilen bir an haftalar sonra gündeme bomba gibi düştü.

Gündem

16.09.2024, 11:33

Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma tüm hızıyla devam ederken Türkiye'nin günlerdir konuştuğu ölümle ilgili sır perdesi henüz çözülemedi. 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, aralarında anne Yüksel ve ağabey Enes Güran'ın da bulunduğu 11 zanlı tutuklanmıştı.

Ölü Deniz Fay Zonu mercek altında: 6 Şubat'ta deforme oldu 7 ve üzeri deprem üretebilir Ölü Deniz Fay Zonu mercek altında: 6 Şubat'ta deforme oldu... Haberi Görüntüle

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma kapsamında dün yen bir gelişme daha yaşandı. Yenge Hediye Güran’ın ifadeleri doğrultusunda Narin Güran'ın akrabası iki şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma dosyasına giren JASAT tutanağına göre; şüpheli iki kişinin Narin’i arayan ekipleri Eğertutmaz Deresi’nden uzak tutmaya çalıştığı öğrenildi.

Dolardan ani tepki: Tekrardan 34 liranın üzerinde! 18 Eylül 2024 güncel döviz kurları Dolardan ani tepki: Tekrardan 34 liranın üzerinde! 18 Eylül 2024... Haberi Görüntüle

ANNEDEN AĞIZ VE DİŞ MODELİ ÖRNEĞİ ALINDI

Soruşturma kapsamında tutuklanan anne Yüksel Güran’ın ağız ve diş modeli alındı. Anneden alınan ağız ve diş modeli, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Narin'in ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık iziyle karşılaştırılacak.

Tüm Türkiye, bu vahşeti konuşurken Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'ın haftalar önce kaydedilen görüntüsündeki bir detay dikkatlerden kaçmadı. 8 yaşındaki Narin'in kaybolmasından 3 gün sonra Gülistan Doku'nun ailesinin yaptığı ziyarette kaydedilen bir an haftalar sonra gündeme bomba gibi düştü.

Bakan Kurum 'Bazı bölgelerde yaşam kalmadı' demişti! Körfezi kirleten İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ceza! Bakan Kurum 'Bazı bölgelerde yaşam kalmadı' demişti! Körfezi kirleten İzmir... Haberi Görüntüle

"NARİN'İN ANNESİ DE BU HALE DÜŞMESİN"

4,5 yıl önce Tunceli'de kaybolan ve hala kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, anne Yüksel Güran'a sarılarak ağladı. Aygül Doku, "Gülistan'ımız 4 yıldır yok, karanlıkta kaldı. Şuramıza alev düştü. Narin'in annesi de bu hale düşmesin diye herkesi Narin'i aramaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Özlem Kaymaz kimdir? Özlem Kaymaz'ın kızı kim? Özlem Kaymaz kimdir? Özlem Kaymaz'ın kızı kim? Haberi Görüntüle

 "NE OLUR KIZIMI BIRAKIN"

Ziyaret esnasında anne Yüksel Güran'ı "Narin karanlıkta kalmasın. Gülistan'ın ailesi yanmış biz de yanmayalım. Kimseler yanmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor." şeklinde kullandığı ifadeler büyük ses getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading