Yandex Metrica

Narin nasıl öldü? Narin'i kim neden öldürdü?

Narin nasıl öldü? Narin'i kim neden öldürdü?

Türkiye günlerdir kayıp Narin Güran'ın bulunmasına odaklanmıştı. Küçük Narin'den acı haber geldi. Narin Güran'ın cansız bedeni üzeri taşlarla kapatılmış halde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu" dedi. Narin nasıl öldü? Narin'i kim neden öldürdü? sorularına ise cevap aranıyor. Narin Güran'ın ilk otopsi sonuçları geldi.

Gündem

09.09.2024, 08:55

19 gündür her yerde aranan Kayıp Narin Güran'ın ne yazık ki cansız bedeni bulundu.  Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Narin Güran'ın cansız bedeni Tavşantepe köyünden 1.5 km uzaklıktaki Eğertutmaz deresi yatağında üzeri taşlarla ve çalılarla kapatılmış şekilde bulundu. Kayıp Narin Güran'ı kimin öldürdüğü ise araştırılıyor. Narin nasıl öldü? Narin'i kim neden öldürdü? sorularına ekipler yanıt arıyor. Soruşturma titizlikle yürütülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi'ye 'Rabia': Uğurlarken bu işareti yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi'ye 'Rabia': Uğurlarken bu işareti yaptı Haberi Görüntüle

NARİN NASIL ÖLDÜ?

Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu. Narin Güran 21 Ağustos'tan bu yana kayıpıtı. Narinü en son görüldüğünde üzerinde bulunan kıyafetleriyle birlikte dere kenarında çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette bulundu. 8 yaşındaki çocuğun deforme olmuş bedeni 13 kişilik uzman ekip tarafından incelendi. Yaklaşık 10 saat süren otopsi sona erdi. Narin Güran'ın ilk otopsi raporunda korkunç detaylar ortaya çıktı. Narin Güran'ın boynunda boğulma izi olduğu ve  ayağında kırık olduğu belirtildi. Narin Güran'ın ölümüne dair bir şey söylemek mümkün değil. Şu an ölüm sebebi bilinmiyor. Gözaltı, otopsi işlemlerinden bağlı elde edilen delil elde edilen karar değil, daha önce birçoğu şüpheli veya beyan şahini olarak alınmıştı. Sadece tutuklu amcanın değil, gözaltına alınan diğer aile bireylerinden bazılarının da olay günü ile sonrasına ait arama ve mesaj kayıtlarının silindiğinin, hatta sim kart ve telefon değişikliklerinin yapıldığının anlaşıldığı öğrenildi. Babaya ait telefonda ise bu türden bir işleme rastlanmadı. Kesin raporun 15 gün sonra çıkması bekleniyor.

Bakan Göktaş'tan Narin Güran cinayeti açıklaması Bakan Göktaş'tan Narin Güran cinayeti açıklaması Haberi Görüntüle

NARİN GÜRAN'I KİM, NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Soruşturmanın ana konularından birisi de Narin Güran'ı kimin, neden öldürdüğü sorusu. Narin Güran 19 gündür kayıptı. Soruşturma kapsamında amncası tutuklanmıştı. Narin'in cansız bedeninib bulunmasından sonra anne, baba, 2 ağabeyi, tutuklu amcanın eşi, çocukları ve Narin’in 3 amcasının da aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 9 Eylül paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 9 Eylül paylaşımı Haberi Görüntüle

NARİN NEREDE BULUNDU?

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu kayıp çocuk Narin'i arama çalışmalarına dair bilgileri paylaştı. Zorluoğlu “Narin Güran en son görüldüğünde üzerinde bulunan kıyafetleriyle birlikte dere kenarında çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette sabah saat 08.45 sıralarında maalesef ölü olarak bulunmuştur. İlk bulgulara göre Narin Güran’ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konulup dere kenarına getirildiği, çuvalla birlikte derenin kenarında suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır. ”

Yunanistan sınırında hareketli anlar! Türk polisinin üzerine bıçakla yürüdü, ayağından vuruldu! Yunanistan sınırında hareketli anlar! Türk polisinin üzerine bıçakla yürüdü, ayağından... Haberi Görüntüle

ADLİ TIP İLK OTOPSİYİ TAMAMLADI

Adli Tıp ilk otopsi raporunu tamamladı. Narin’in cansız bedeninin 15 gün suda kaldığının, boynunda boğulma izi ve ayağında kırık olduğunun tespit edildiği belirtildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading