Yandex Metrica

Narin toprağa verildi spiker Sena Alkan canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Habertürk spikeri Sena Alkan, Diyarbakır'da vahşice katledildikten sonra cansız bedeni bulunan ve bugün toprağa verilen 8 yaşındaki Narin Güran, sonsuzluğa uğurlanırken gözyaşlarını tutamadı. ''O artık hepimizin evladı." diyen Sena Alkan, "Özür dilerim ama, bir ev eşyası gibi acımasızca, utanmazca, vahşice bir dere kenarına koyulan bedeni şimdi musalla taşında.'' dedi.    

Gündem

09.09.2024, 15:59

Diyarbakır’da 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan acı haber 19 gün sonra yani dün geldi.

8 yaşındaki küçük kızın cansız bedeni köyün yakınındaki dere yatağında çuval içinde bulundu.

Türkiye'yi yasa boğan kahreden olayın ardından Narin Güran'ın annesi, babası ve kardeşinin de aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

Sosyal medyayı birbirine katmıştı: Bombacı şakasına hapis cezası! Sosyal medyayı birbirine katmıştı: Bombacı şakasına hapis cezası! Haberi Görüntüle

KÖYÜNDE DEFNEDİLDİ

Diyarbakır'da Kaybolduktan 19 gün sonra dere kenarında çuval içinde ölü olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlenmelerinin ardından aileye teslim edildi. Küçük Narin'in cenaze namazı komşu köyde kılındıktan sonra Tavşantepe Mahallesi'nde defnedildi. Gözaltında bulunan anne ve babanın, Narin'in cenaze törenine katılmasına izin verilmedi.

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen’e trafikte saldırı Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen’e trafikte saldırı Haberi Görüntüle

TABUTUNA DUVAK SARILDI

Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran, bugün toprağa verildi. Minik Narin'in tabutunda ise bir detay dikkatlerden kaçmadı. Narin'in ölmeden önce gelinlik giymeyi çok istiyordu. Narin'in tabutuna duvak sarıldı. Camii önünde cenazeyi bekleyen yakınları ise Narin'in düğünde giyeceği gelinliği elinde tuttu. 

Sınıf arkadaşları Narin'in sırasına çiçek koydu. Söz konusu kare herkesi duygulandırdı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin bir kişinin daha gözaltına alındığını açıklayıp "Sebep olanlar kimlerse mutlaka bulunacak, adalet bunlardan hesap soracak, en ağır cezayı alacak." ifadelerini kullandı.

Narin toprağa verildi spiker Sena Alkan canlı yayında hüngür hüngür ağladı Narin toprağa verildi spiker Sena Alkan canlı yayında hüngür hüngür... Haberi Görüntüle

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Türkiye'nin kanını donduran olay karşısında Habertürk sunucusu Sena Alkan da kayıtsız kalmadı.

Sunucu Sena Alkan, cenaze töreninin yapıldığı anlardaki canlı yayında gözyaşlarını tutamazken kendisi için çok zor bir yayın olduğunu belirtti. Canlı yayında göz yaşlarına hakim olamayan Sena Alkan, küçük Narin'in katillerinin bir an önce bulunmasını talep etti.

CHP'li Beyoğlu Belediyesi'nden ağaç katliamı! Tepkiler üzerine topu İBB'ye attılar CHP'li Beyoğlu Belediyesi'nden ağaç katliamı! Tepkiler üzerine topu İBB'ye attılar Haberi Görüntüle

"O ARTIK HEPİMİZİN EVLADI"

Gözyaşlarını tutumadığı için izleyicilerden özür dileyen Sena Alkan, "Özür diliyorum ama bir ev eşyası günü, utanmazca, acımasızca, vahşice bir dere kenarına konulan bedeni şimdi musalla taşında, mezarlığa taşınıyor. Anne, baba, ağabeyler, en yakınları bu cenazede yok ama o artık hepimizin evladı" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading