Narin ve Sıla'yı unutamadan yeni bir olay gündeme düştü! Adana’da 8 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiasıyla çalkalanıyor!

Narin ve Sıla'yı unutamadan yeni bir olay gündeme düştü! Adana’da 8 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiasıyla çalkalanıyor!

Türkiye yakın zamanda meydana gelen Narin Güran cinayeti ve iki yaşındaki Sıla bebeğe cinsel istismar olaylarını unutamadan Adana'da 8 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismar haberiyle sarsıldı. 

Gündem

30.09.2024, 19:44

Adana'da oto tamircisi M.M. (62), taşınma hazırlığı yapan kiracısının 8 yaşındaki erkek torunu E.B.'ye, iddiaya göre, cinsel istismarda bulundu. Mahalleli, linç girişiminde bulunduğu M.M.'nin evinin duvarlarına sprey boyayla yazılar yazıp, camlarını taşladı. Tedavisinin ardından gözaltına alınan M.M., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Pençe-Kilit şehidimizin son sözleri yürekleri dağladı Pençe-Kilit şehidimizin son sözleri yürekleri dağladı Haberi Görüntüle

EVİNİN CAMLARI TAŞLANDI 

Adana’da M.M. isimli kişi, kiracısının 8 yaşındaki erkek torunu E.B.’ye cinsel istismarda bulundu. Olayı öğrenen mahalleli, M.M.’yi linç etmek istedi. Öfkeli kalabalığın elinden polis tarafından kurtarılan M.M.’nin evinin duvarlarına sprey boyayla yazılar yazıldı, camları taşlandı. 

Diyanet 27 Eylül 2024 Cuma Hutbesi Diyanet 27 Eylül 2024 Cuma Hutbesi Haberi Görüntüle

"NARİN VE SILAYA ÜZÜLÜRKEN BAŞIMIZA GELDİ"

Mahallelinin linç girişiminden dolayı yaralanan M.M. tedavisinin ardından gözaltına alındıkta sonra tutuklandı. Küçük çocuğun babası, “Narin ve Sıla kızımıza üzülürken, bu olay başımıza geldi.” dedi.

Son dakika: 6 Şubat felaketinde 96 kişiye mezar olmuştu: O apartmanın müteahhidi müebbet hapse çarptırıldı Son dakika: 6 Şubat felaketinde 96 kişiye mezar olmuştu: O... Haberi Görüntüle

KÜÇÜK ÇOCUĞUN TOPU TACİZCİNİN BALKONUNA DÜŞTÜ 

Olay, 1 Eylül günü Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi’nde yaşandı.Taşınmak için hazırlık yapan anneannesi F.C.’nin yanına giden E.B., sokakta oynadığı sırada topu üst kattaki ev sahibi M.M.’nin balkonuna düştü.

Metin Arolat neden öldü, hastalığı neydi? Cenazesi ne zaman, nereye defnedilecek? Metin Arolat neden öldü, hastalığı neydi? Cenazesi ne zaman, nereye... Haberi Görüntüle

'GEL TOPUNU VEREYİM' DİYEREK ÇOCUĞU KANDIRDI 

Balkona çıkan M.M., "Gel, topunu vereyim." diyerek E.B.’yi yanına çağırdı. M.M., iddiaya göre, E.B.’ye, cinsel istismarda bulunup, kimseye söylememesi için de tehdit etti. Durumu kimseyle paylaşamayan E.B., 8 Eylül’de olayı anneannesi ve babası O.B.’ye anlattı.

Kürdistan'a bekleriz demişti! Fenerbahçe'nin kongre üyesi Arda İlaldı için verdiği karar şaşırttı! Kürdistan'a bekleriz demişti! Fenerbahçe'nin kongre üyesi Arda İlaldı için verdiği... Haberi Görüntüle

MAHALLELİ EVİ BASTI

Olayı öğrenen mahalleli, oto tamircisi M.M.’nin evini bastı. Kalabalık grup, sokağa çıkan M.M.’ye linç girişiminde bulundu.Polisin müdahalesiyle linç edilmekten kurtulan M.M. hastaneye kaldırıldı ve tedavisinin ardından E.B.’nin ailesinin şikayeti üzerine, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.M., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

25 Eylül gram altın ne kadar? Bugün altın 3 bin TL mi oldu? 25 Eylül gram altın ne kadar? Bugün altın 3 bin... Haberi Görüntüle

DAHA 8 YAŞINDA!

Kimliği belirsiz kişiler, M.M.’nin evini taşlayıp, duvarlarına da sprey boyayla 'çocuk tacizcisi', 'Daha 8 yaşında', 'Adalet sağlanacak' gibi yazılar yazdı.

İbrahim Karagül 'O anlaşmalara dikkat' diyerek uyardı! Güney'de ve Batı'da kuşatma tamamlanıyor: Peki Türkiye neler yapmalı? İbrahim Karagül 'O anlaşmalara dikkat' diyerek uyardı! Güney'de ve Batı'da... Haberi Görüntüle

"HAK ETTİĞİ CEZAYI ALMASINI İSTİYORUZ"

Çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu anlatan baba O.B., “Biz, olayı sonradan öğrendik. Narin ve Sıla kızımıza üzülürken, bu olay başımıza geldi.” dedi.Oğlunun psikolojik tedavi gördüğünü anlatan baba O.B., "Eşi, kira nedeniyle anlaşmazlık yaşadığımızı söylüyormuş komşularına. Hak ettiği cezayı almasını istiyoruz." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading