Yandex Metrica

Narin'i öldürmeye bir gün önce karar verdiler: Evde plan ahırda cinayet

Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin Güran, 20 Ağustos'ta evlerinde annesi ve bir yengesinin dahil olduğu çarpık bir ilişkiye tanıklık etti. O gün Narin'in öldürülmesine karar verildi. Ertesi gün de korkunç cinayet işlendi.

Gündem

17.09.2024, 11:09

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül tarihinde Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.

8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, aralarında anne Yüksel ve ağabey Enes Güran'ın da bulunduğu 11 zanlı tutuklanmıştı.

UEFA Uluslar Ligi nedir, neden önemli? Uluslar Ligi'nde yenilince ne olur? UEFA Uluslar Ligi nedir, neden önemli? Uluslar Ligi'nde yenilince ne... Haberi Görüntüle

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma kapsamında dün yen bir gelişme daha yaşandı. Yenge Hediye Güran’ın ifadeleri doğrultusunda Narin Güran'ın akrabası iki şüpheli gözaltına alındı. Son olarak Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran adliyeye sevk edildi. Soruşturma dosyasına giren JASAT tutanağına göre; şüpheli iki kişinin Narin’i arayan ekipleri Eğertutmaz Deresi’nden uzak tutmaya çalıştığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında tutuklanan anne Yüksel Güran’ın ağız ve diş modeli alındı. Anneden alınan ağız ve diş modeli, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Narin'in ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık iziyle karşılaştırılacak.

Nico Schulz kimdir? Ankaragücü Nico Schulz'u transfer etti mi? Nico Schulz kimdir? Ankaragücü Nico Schulz'u transfer etti mi? Haberi Görüntüle

18 DAKİKALIK SIR PERDESİ

Narin'in cansız bedenini taşıdığını itiraf ettikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Nevzat Bahtiyar’ın, cesedi çuvala koyduğunu söylediği evi ile götürüp sakladığını belirttiği nokta arasındaki mesafe otomobil ile 7 dakika. Narin Güran'ı en son saat 15.15’te okulun güvenlik kamerasına yansıdığı, Bahtiyar’ın aracının da dere kenarına geliş saatinin 15.40 olarak tespit edildi. Bu saat dilimi göz önünde bulundurulduğunda yolda harcanan zaman çıkarıldığında geriye kalan 18 dakikada ne olduğunun sorusu araştırılıyor.

Öldüğü iddia edilmişti! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in son hali paylaşıldı: Yüzündeki o detay dikkat çekti! Öldüğü iddia edilmişti! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in son hali paylaşıldı:... Haberi Görüntüle

YASAK İLİŞKİYE ŞAHİT OLDU

Hürriyet'te yer alan iddiaya göre; Türkiye'nin günlerdir yasını tuttuğu Narin’in vahşice öldürülmesine dair yeni bir senaryo daha ortaya çıktı. Söz konusu senaryoya göre 8 yaşındaki küçük kız, herkesin dile getirdiği ve gizimini koruduğu aslında görmemesi gereken şeyi 20 Ağustos’ta görmüştü. Bu da amca, anne ve yengenin de dahil olduğu yasak bir ilişkiydi. Narin Güran, evlerinin yanındaki ahırda yasak ilişkiye şahit oldu. Narin, yasak ilişkiyi görünce evde hemen bir plan organize edildi. Baba Arif Güran o gün düğün davetiyesi dağıtmak için Batman’a, ailenin diğer üyeleri de civardaki başka bölgelere gitti. Anne Yüksel Güran ise evdeydi. Ailenin Malatya’dan gelen oğlu Enes de evde yatıyordu. Narin ise kuzenleriyle birlikte kursa gitmişti. Giderken de saat 14.00’da büyük amcasının evine uğrayıp kuzenlerini sormuştu. Dönüşte okulun güvenlik kamerasına en son 15.15’te takıldı.

THY'den dev başarı! Londra'da 3 ayrı finansman ödülüne layık görüldü THY'den dev başarı! Londra'da 3 ayrı finansman ödülüne layık görüldü Haberi Görüntüle

EVDE PLAN AHIRDA CİNAYET

Daha sonra evine doğru gelen Narin, amca Salim Güran'ın planladığı bir organizasyonla vahşice öldürüldü. Amcanın planına göre; cinayet yeri olarak ahır seçilmişti. Cinayetin ardından 50 asılsız şihbar yapılarak aramaların yanlış yönlendirilmesi planlandı. Yalan ifadeler, elektrik kesintileri ve diğer müdahalelerle Narin’i arama süreci sabote edildi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

1

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading