Yandex Metrica

Narin'in amcasının Facebook paylaşımları ortaya çıktı! Şoke eden detaylar: Kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek!

Narin'in amcasının Facebook paylaşımları ortaya çıktı! Şoke eden detaylar: Kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek!

  Diyarbakır'da arama çalışmalarının 19. gününde cansız bedenine ulaşılan Narin'in katil yada katilleriyle ilgili soruşturma devam ediyor. Narin'i öldürdüğü belirtilen amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı Salim Güran Facebook paylaşımları görenleri şaşırttı. 

Gündem

11.09.2024, 10:08

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin'in canice öldürülmesinin yankıları devam ederken katil yada katillerin adalet önünde hesap vermesi için emniyet güçlerince yürütülen tam teşekküllü soruşturma sürüyor. Öte yandan Türkiye'nin merak ettiği amca Salim Güran'ın Facebook paylaşımları ortaya çıktı. 

Aracında küçük kıza ait DNA örnekleri bulunan ve tutuklanan Narin'in amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı Salim Güran'ın küçük kızı öldüren kişi olduğu belirtiliyor. Amca Salim Güran ile Narin'in annesi hakkındaki 'yasak ilişki' iddialarının yanı sıra itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın Salim Güran'ı işaret ederek "Narin'in cesedini çuval içerisinde bana verdi, ortadan kaldırmam için 200 bin TL teklif etti" sözleri de bu şüpheyi daha da arttırdı.

Ekrem İmamoğlu'nun diploması sahte mi? YÖK denkliği yokken Girne'den İstanbul'a nasıl geldi? Ekrem İmamoğlu'nun diploması sahte mi? YÖK denkliği yokken Girne'den İstanbul'a... Haberi Görüntüle

KATİL AMCANIN FACABOOK PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKTI 

Kan donduran itiraflar sonrası oklar yeniden Salim Güran'a döndü. Amca Güran ise hakkındaki iddiaları ve cinayet suçlamasını redderken cani amcanım Facebook paylaşımları ortaya çıktı. Salim Güran'ın çocuk ve çocukluğa dair bir paylaşım yaptığı görüldü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading