Yandex Metrica

Sitede Ara

Narin'in annesinden çelişkili ifade: 'Kızını kim öldürdü' sorusuna bakın ne cevap verdi

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayetinde anne, baba ve ağabeyinin savcılıktaki ifadeleri ortaya çıktı. Anne Yüksel Güran'a, soruşturmada tutuklanan amca Salim Güran'ı neden 3 kez aradığı sorusu yöneltildi. Anne Güran, "Narin seni ve amcayı gördüğü için mi öldürdünüz?" sorusuna "Hayır, öyle bir şey kesinlikle yok" şeklinde cevap verdi. İfadesinin başında Narin'i kimin öldürdüğünü bilmediğini belirten anne, ifadesinin sonunda "Salim kızıma niye zarar verdi bilmiyorum" diyerek kendisiyle çelişti.

Gündem

13.09.2024, 11:43

Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin Güran soruşturmasında aralarında anne, ağabey ve amcanın da bulunduğu 8 zanlı tutuklandı, 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 10'a yükseldi. Soruşturmada anne Yüksel Güran'ın ifadesi de oldukça ilgi çekiciydi. Anne Yüksel Güran, verdiği ifadelerde sürekli çelişti.

Soruşturma kapsamında ifade veren anne Yüksel Güran'a "Narin seni ve amcayı gördüğü için mi öldürdünüz?" sorusu soruldu. Anne, savcılığın sorusuna "Hayır, öyle bir şey kesinlikle yok" yanıtını verdi.

Narin Güran'ı kimin öldürdüğü konusunda bir fikri olmadığını söyleyen anne Yüksel Güran'ın, ifadesinin sonlarınaa doğru "Salim kızıma niye zarar verdi bilmiyorum" demesi de kendi ifadesiyle çelişmesine neden oldu. 

Anne Yüksel Güran'ın açıklık getiremediği sorular geldiğinde ise 'evde uyuduğunu' söyledi.

Orta Vadeli Program (OVP) nedir? 2024 OVP'de neler var? Orta Vadeli Program (OVP) nedir? 2024 OVP'de neler var? Haberi Görüntüle

''AMCA İLE İLİŞKİN VAR MI?''

Savcılık sorgusunda soğukkanlı ve sakin davrandığı görülen anne Yüksel Güran, hakkındaki tüm iddiaları reddederken savcının sorduğu birçok soruya da "Bilmiyorum, haberim yok ve görmedim" şeklinde yanıtlar verdi.

Salim Güran'la bir ilişkisi olup olmadığı sorulduğunda ise "Böyle bir şey kesinlikle yok, bu iddialardan utanç duyuyorum. Narin’i kim öldürdüyse Allah belasını versin" dedi.

Kızılcık Şerbeti Alev öldü mü? Alev dizide neden yok, nasıl öldü? Kızılcık Şerbeti Alev öldü mü? Alev dizide neden yok, nasıl... Haberi Görüntüle

3 GİZEMLİ ARAMA

Savcı, anne Yüksel Güran'a saat 15:15’ten sonra Salim Güran'ı üç kez aramasını sordu.

HTS kayıtlarında tespit edilen görüşmelerle ilgili Yüksel Güran, "Bir kez yanlışlıkla aradım. Başka da kendisini aramadım" dedi.

Savcı, anne Güran'a ''Kolluktaki müşteki olarak alınan ifadenize Hediye'nin saat 16:00 sıralarında eve geldiğini beyan etmenize rağmen şu anki ifadenize 15:15'te beraber oturduğunuzu söylemektesiniz. Çelişkiyi gideriniz.'' sorusunu yöneltti. Anne Güran da ''Ben saate bakmadığımdan saatleri hatali söylemiş olabilirim. Her iki ifademde de söylemiş olduğum saatler yanlış olabilir. Uyuduğumdan Hediye'nin saat kaçta eve geldiğini bilmiyorum.'' şeklinde yanıt verdi.

Cansız bedeni bulunan Narin'e son veda: Yürek burkan gelinlik detayı Cansız bedeni bulunan Narin'e son veda: Yürek burkan gelinlik detayı Haberi Görüntüle

“EVDEKİ HALILARI DEĞİŞTİRDİNİZ Mİ?” 

''Evdeki halıları değiştirdiniz mi'' sorusuna yanıt veren anne, şunları kaydetti

''Ben halıları değiştirmedim ancak eve insanların gelip gitmesi nedeniyle hatırladığım kadarıyla 5. 6. günde kız kardeşim Yasemin halıların kirlendiğini temiz halım olup olmadığını sordu ben de temiz halım olduğunu söyledim. Yasemin temiz halıyı alıp serdi, eski halım da evde yıkanmış halde bulunmaktaydı.''

Anadolu Üniversitesi güz dönemi kayıt yenileme ne zaman? AÖF harç ücretleri 2024 ne zaman yatırılacak? Anadolu Üniversitesi güz dönemi kayıt yenileme ne zaman? AÖF harç... Haberi Görüntüle

NARİN’İN KAYBOLDUĞU GÜN SALİM’E VEYA HERHANGİ BİR KİMSEYE BATTANİYE VERDİNİZ Mİ?

Kimseye herhangi bir battaniye vermedim ancak olay nedeniyle evime gelen giden çok fazla olduğundan benim evimden Salim'in evine uyumak için battaniye götürmüşse de bir bilgim yoktur.

Narin Güran cinayetini çözecek ses kaydı ortaya çıktı: Ramazan kız öldü mü? Narin Güran cinayetini çözecek ses kaydı ortaya çıktı: Ramazan kız... Haberi Görüntüle

NEDEN EŞİNİZ ARİF’E BİLDİRMEDİNİZ?

Ben eşimin batmandan eve döndüğünü ve yolda olduğunu biliyordum telaşa düşerse kaza yapar diye kendisine haber vermedim, eşim döndüğünde kendisine haber vermediğim için bana kızdı.

Nevzat Bahtıyar ifadesinde kızınız Narin Güran'ın cansız bedenini kendisine Salim'in verdigini belirtmiştir. Bu hususta ne biliyorsunuz anlatınız.

Hiçbir bilgim yoktur. Nevzat ve Salim her zaman birlikte gezerler. İyi arkadaştırlar. Ben onları her zaman birlikte görüyordum. Dost olduklarını biliyorum. Ben bu hususu ilk defa jandarmada gozaltina alındığımda ögrendim. Bizim Salim ile ailecek herhangi bir husumetimiz yoktur. Kızıma neden zarar verdiğini bilmiyorum.

Kremlin açıkladı: Teklifi biz götürdük! Erdoğan BRICS zirvesine katılmayı kabul etti! Kremlin açıkladı: Teklifi biz götürdük! Erdoğan BRICS zirvesine katılmayı kabul... Haberi Görüntüle

"AMCAM VE BABAMIN ALACAK VERECEK MESELESİ VARDI"

Daha önce de gözaltına alınan 18 yaşındaki ağabey Enes Güran'ın da savcılıktaki ifadesine ulaşıldı.

Ağabey, Narin'in cansız bedenini dereye gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar hakkında,, "Ekonomik durum itibarıyla güçsüz ve sönük bir kişiliktir. Para için yapabilir, korkarak yapmış olabilir" dedi.

Ağabeye kolundaki ısırık izleri ve gözündeki morluk da soruldu..

İfadesine göre abi, Narin kayıpken üzüntüden kendi kolunu ısırdı. Gözündeki morluk için ise, mısır çöplerinden mi yoksa benim kendi yüzüme attığım yumruklardan mı kaynaklandığını bilmiyorum." diye cevap verdi.

Narin'in amcasının Facebook paylaşımları ortaya çıktı! Şoke eden detaylar: Kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek! Narin'in amcasının Facebook paylaşımları ortaya çıktı! Şoke eden detaylar: Kimse... Haberi Görüntüle

"EŞİM VE SALİM ARASINDA BİR ŞEY OLAMAZ"

Narin'in serbest bırakılan babası da ifadesinde, "Salim'in arabasını hiç kullanmıyoruz. Bu araca ben veyahut çocuklarım kesinlikle binmedik" dedi.

Babaya sorulan, "Eşinizin sizi aldattığınıza ilişkin bir şüpheniz var mı? Salim ile aralarında bir şey olabilir mi?" sorusunu ise, "Kesinlikle aralarında bir şey olamaz. Burada Salim'e güvendiğimden değil eşime güvendiğim için bunu demekteyim." şeklinde yanıtladı.

Baba Arif Güran, "İsterse kardeşim olsun isterse eşim olsun her türlü cezalandırılmasını istiyorum" ifadelerini de kullandı.

Engin Polat serbest mi bırakıldı? Engin Polat hakkında kaç yıl hapis cezası isteniyordu? Engin Polat serbest mi bırakıldı? Engin Polat hakkında kaç yıl... Haberi Görüntüle

NARİN GÜRAN'IN KUZENİ İFADE DEĞİŞTİRDİ

Narin'in kuzeni Birsen Güran'ın da ifadeleri dikkat çekiciydi.

jandarmadaki ilk sorgusunda Narin'in kaybolduğu gün saat 17:40'ta evlerine gittiğini ve iki kuzenini sorduğunu anlatmıştı.

Ancak zanlı, mahkemedeki sorgusunda bu ifadesini değiştirdi.

"Narin Güran saat 14:00 sıralarında bizim eve gelerek zili çaldı ve kardeşlerimi sordu." dedi.

Selin Sonuç kimdir? Jahrein eşi kim? Kiminle evli? Selin Sonuç kimdir? Jahrein eşi kim? Kiminle evli? Haberi Görüntüle

"AMCAM 17.40 DEMEMİZİ İSTEDİ"

Birsen Güran'ın ifadesinde tutuklanan amcası Salim Güran ile ilgili, "Narin'in kaybolduğu gün ya da ertesi gün tam hatırlamıyorum ama kardeşim Melike ile bu durumu konuşurken amcam Salim Güran'ın bu olaya şahit olması üzerine, bize saat 17:40 sıralarında Narin'i gördüğümüzü söylememizi istedi."  sözleri ise dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading