Narin'in babası katili açıkladı: Para vererek alıştırmış ondan başkası değildir

Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken baba Arif Güran'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Baba Arif Güran, cinayetin bir numaralı sanığı, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın, kızının kaybolmasından bir kaç gün önce Narin'e para vererek kendine alıştırdığını iddia etti.

Gündem

01.10.2024, 10:29

Diyarbakır'da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran, cinayetinde soruşturma tüm hızıyla sürerken sır perdesi tam olarak aydınlanmadı.

Tüm Türkiye, Narin Güran cinayetinin tamamen aydınlatılmasını beklerken kafalardaki soru işaretinin bir an önce giderilmesini bekliyor.

Tutuklu 12 sanıktan Amca Salin Güran ile suçunu itiraf eden Nevzat Bahtiyar. Adalet Bakanlığı'nın talimatıyla 2 gün önce Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne nakledildi. Zanlılar burada tek kişilik hücrelerde tutuluyor.

Türkiye'nin sonucunu merakla beklediği Narin cinayetiyle ilgili soruşturmada yeni gelişmeler var.

Baba Arif Güran, cinayetin bir numaralı sanığı, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın, kızının kaybolmasından bir kaç gün önce 8 yaşındaki kıza para vererek kendine alıştırdığını iddia etti.

Narin Güran cinayeti ne zaman açıklığa kavuşacak! Bakan Yerlikaya'dan merak edilen soruya yanıt Narin Güran cinayeti ne zaman açıklığa kavuşacak! Bakan Yerlikaya'dan merak... Haberi Görüntüle

''NEVZAT BAHTİYAR KIZIMI SAKLAMIŞ''

A Haber'e konuşan Arif Güran, itirafçı Nevzat Bahtiyar'a yönelik dikkat çeken ifadeler kullandı.

Nevzat Bahtiyar'a itirafçı denmesinin yüreğini acıttığını belirten Arif Güran, "Narin'i Nevzat sakladı. Ne eşim, ne çocuğum hiç kimse ile görüşmedim. İlk günden beri dediğim gibi, eğer bir suçları varsa devlet cezasını verecek yoksa evlerine gelecekler. Nevzat Bahtiyar gidip kızımı saklamış. Ondan başka kimse değil. Jandarmanın gördükleri yer onu söylüyor. O adam o gün kırmızı araba kapısında değildi. Kızım tepeye çıkmamış. Orada o namussuz o cani olaydan birkaç gün önce kızıma para vererek kendine alıştırmış. Zaten son ifadesinde gelip benim evimden sözde götürmüş." dedi.

Kiracıya eşi benzeri görülmemiş işkence: Domuz bağı ile bağlayıp dövdüler kadın kıyafeti giydirdiler Kiracıya eşi benzeri görülmemiş işkence: Domuz bağı ile bağlayıp dövdüler... Haberi Görüntüle

''ONDAN BAŞKASI DEĞİL''

Nevzat'ın ahırının iki kapısı olduğunu, birinin de evinin kapısına çıktığını birinin ise avlunun içine çıktığını belirten Arif Güran, "O namussuz o arabayı getirip kızımı avlunun içinde arabaya koymuş. Ondan başka da kimse değil. Şuna soruşturma var, devletin elinden gelenin fazlasını yapıyor ve zaten bulacaklar." ifadelerini kullandı.

Askeri üs bölgesindeki kameralara değinen baba Arif Güran, "Kameralar, benim evimde net bellidir, okulun orası da bellidir, ta ki sakladığı yere kadar bellidir. Allahın izniyle çıkacak." diye konuştu.

Son dakika: Akdeniz'de yürekleri ağza getiren deprem: AFAD verileri açıkladı Son dakika: Akdeniz'de yürekleri ağza getiren deprem: AFAD verileri açıkladı Haberi Görüntüle

''AİLEMİ ZİYARET EMEDİM''

Acılı baba Arif Güran açıklamalarını şu satırlarla noktaladı;

"Şu an devlet yetkilisinden haber bekliyoruz. Allah hakkımızı bırakmasın. Ailemin suçu varsa devlet cezasını versin. Cezaevindeki ailemi ziyaret etmedim. Devlet her şeyi ortaya çıkaracak. Benim gözümde ailem bana bunu yapmaz ama devletin delil ve ispatına ben bir şey diyemem." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading