Yandex Metrica

Sitede Ara

Narin'in ölümü sonrası itirafçıdan yasak aşk iddiası: Tüm köy biliyordu

Narin'in ölümü sonrası itirafçıdan yasak aşk iddiası: Tüm köy biliyordu

Diyarbakır'da dere yatağının içinde cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetinde sır perdesi henüz aralanmazken itirafçı Nevzat Bahtiyar amcanın iki yengesiyle yasak aşk yaşadığını iddia etti. Nahtiyar, "Benim tahminim Narin'i bu kadınlardan biriyle yaşadığı cinsel ilişkiyi gördüğü için öldürmüş olabilir" dedi.

Gündem

12.09.2024, 13:08

Diyarbakır'da vahşice katledilen ve Türkiye'nin yas tuttuğu 8 yaşındaki Narin Güran, cinayetinin yankıları devam ediyor.

Soruşturma kapsamında cinayete ilişkin gözaltına alınan 22 şüpheli bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, sorgusu başladı.

Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Narin'in öldürülmesine ilişkin yaptığı açıklamada ''Faillerin hak ettikleri en ağır cezayı görmeleri için ne gerekiyorsa yapacağız. Cumhurbaşkanı'mız konunun bizzat takipçisi." dedi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Narin'i amcası Salim Güran'ın öldürdüğünü itiraf ettikten sonra cinayete yardım ve yataklıktan tutuklanarak cezaevine gönderilen Nevzat Bahtiyar'ın itirafları kan dondurdu.

OVP sonrası yeni açıklama: Asgari ücret 2025 yılında ne kadar olacak? OVP sonrası yeni açıklama: Asgari ücret 2025 yılında ne kadar... Haberi Görüntüle

"NARİN'İ ÖLDÜRDÜM SEN DE DEREYE GÖMECEKSİN''

''Katil zanlısı amcanın Narin'in annesi ve kendi amcasının eşiyle ilişkisi olduğu mahallede konuşuluyordu." diyen Nevzat bahtiyar,şunları kaydetti;

''Evimin önündeki ağaçları sularken Salim Güran, Narin'in babası Arif Güran'a ait evin bahçesinden bana seslendi. Onu aracımla takip ettim, evimden yaklaşık 50 metre uzaklıkta durdu. Bana aracının ön yolcu koltuğundaki battaniyeyi göstererek 'Ben Arif'in kızını öldürdüm' dedi. Sağ işaret parmağı ile Eğertutmaz Deresi'nin bulunduğu bölgeyi göstererek 'Sen de bu cesedi alıp yok edeceksin, yoksa seni ve aileni öldürürüm' diyerek tehdit etti. Bana ve aileme zarar vereceği korkusuyla teklifini kabul etmek zorunda kaldım. Bana mısır tarlalarının hasadını kaldırdıktan sonra da 200 bin lira para vereceğini söyledi.''

Son dakika... Akdeniz'de korkutan deprem Son dakika... Akdeniz'de korkutan deprem Haberi Görüntüle

"AMCANIN YENGELERİYLE İLİŞKİSİNİ TÜM KÖY BİLİYORDU'' 

Salim Güran'ın amcalarının eşleriyle ilişkisi olduğunu iddia eden itirafı, ''Olayın heyecanıyla Narin'i neden ve nasıl öldürdüğünü sormadım ve bilmiyorum. Ancak Tavşantepe Mahallesi'nde Salim Güran'ın, Narin'in annesi Yüksel Güran ve kendi amcasının eşi olan M.G. ile ilişkilerinin olduğu konuşuluyordu. Salim Güran'ın bu iki kadından biriyle yaşadığı cinsel ilişkiyi görmesi üzerine bu hususu anlatmasıyla toplum arasında dışlanacağı, itibarsızlaşacağı ve Güran Ailesi içerisinde problemler yaşanacağından dolayı Narin'i öldürmek istemiş olabileceğini düşünüyorum. Ancak ben kendi gözlerimle Salim Güran'ın bu iki kadınla ilişki yaşadığını görmedim.'' dedi.

Boğaz'da rekor denemesi! Jaan Roose Asya’dan Avrupa’ya ip üstünde geçmeye çalışıyor Boğaz'da rekor denemesi! Jaan Roose Asya’dan Avrupa’ya ip üstünde geçmeye... Haberi Görüntüle

"BABA ARİF ŞEHİR DIŞINDAYDI"

Ahırda cinsel ilişkinin yaşanabilmiş olacağını iddia eden Nevzat bahtiyar, ''Narin'in babası Arif Güran'ın kardeşi Erhan Güran'ın oğlunun düğünü olacağından Tavşantepe Mahallesi'ndeki Güran Ailesi'nin erkek bireylerinin büyük çoğunluğu düğün davetiyesi dağıtmak üzere mahalle dışına çıkmıştı. Salim Güran'ın böyle bir cinsel ilişki yaşamak için mahallede kalmış olabileceğini düşünüyorum. Salim Güran'ın olay günü bana ilk seslendiği yer Arif Güran'ın ahır olarak kullandığı yerin yanıydı. O yüzden belirttiğim bu ahır bölgesinde böyle bir cinsel ilişki yaşanmış olabilir. Bu sırada da Kur'an kursundan dönen Narin'in patika yolu kullanıp evine gitmesi durumunda direkt karşısına çıkan ve ahır olarak kullanılan bu bölümde bir şeyler görmüş olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca cesedinin terlikleriyle birlikte Salim Güran tarafından yanıma getirilmesi de evinin dışında öldürüldüğünü göstermektedir.'' diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading