Yandex Metrica

NATO'dan bir garip kutlama: 30 Ağustos Zafer Bayramı için kullanılan fotoğrafa tepkiler büyük: Yorumları kapattılar

NATO'dan bir garip kutlama: 30 Ağustos Zafer Bayramı için kullanılan fotoğrafa tepkiler büyük: Yorumları kapattılar

Türkiye'nin milli bayramlarında tepki çeken paylaşımlar yapan NATO'dan bir skandal daha geldi. Tüm Türkiye'de 30 Ağustos Zafer Bayramı çoşku ile kutlanırken NATO'ya ait X sosyal medya hesabından 'Afrinli' bir paylaşım geldi. Gelen tepkilerin ardından NATO, gönderinin yorumlarını kapattı fakat paylaşımını silmedi.  

Gündem

30.08.2024, 12:49

NATO Müttefik Kara Komutanlığı'na ait @LANDCMD isimli X sosyal medya hesabı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin bir gönderi yayımladı.

Yayımlanan gönderide Afrin'den bir fotoğraf ile göçmenlerin de içinde bulunduğu bir fotoğraf kullanılarak, 'Bugün, ev sahibi ülkemizin “Zafer ve Silahlı Kuvvetler Günü”nü kutluyoruz.' paylaşımı yapıldı.

İsrail'in katlettiği Ayşenur Ezgi Eygi için memleketinde  cenaze töreni düzenlenecek İsrail'in katlettiği Ayşenur Ezgi Eygi için memleketinde cenaze töreni düzenlenecek Haberi Görüntüle

NATO'YA SERT TEPKİ

Gönderinin paylaşıldığı andan itibaren büyük tepkiler çeken paylaşım, daha fazla eleştiri gelmemesi adına yorumlara kapatıldı.

Saat 12:01 itibari ile paylaşılan gönderiyi NATO sosyal medyası henüz kaldırmadı.

İlber Ortaylı sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı: Bir süredir tedavi görüyorum İlber Ortaylı sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı: Bir süredir tedavi... Haberi Görüntüle

GEÇMİŞ YILLARDA DA TEPKİ ÇEKEN GÖNDERİLER PAYLAŞMIŞTI!

NATO Müttefik Kara Komutanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü olan 2022 yılında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı silmişti. 

NATO Müttefik Kara Komutanlığı tarafından Türk askerlerinin fotoğrafıyla paylaşılan gönderide, Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı etiketlenmiş; Türkçe olarak, "Zafer Bayramınız kutlu olsun" denilmişti. Paylaşımın devamında ise İngilizce olarak, "Bugün Türk bağımsızlığının 100. yıl dönümü. Zafer ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamalarında NATO ve ötesindeki Türk müttefiklerimizin yanındayız" ifadeleri kullanılmıştı.

NATO’nun paylaşımı sonrası Yunanistan paylaşıma tepki göstermişti. Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'e resmi şikayette bulunduğunu duyurmuş; NATO’nun paylaşımını 'kabul edilemez bir adım' olarak nitelendirmişti. Yunanistan'ın tepkisi üzerine tweet silinmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading