Nerede bu itfaiye! Vatandaşlardan İBB'ye haklı sitem: Yandı bitti kül oldu ekip anca geldi

Nerede bu itfaiye! Vatandaşlardan İBB'ye haklı sitem: Yandı bitti kül oldu ekip anca geldi

İstanbul Büyükçekmece'de bulunan 4 katlı bir binada henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü çatı yangını çıktı. Bir anda büyüyen yangın, çatı katındaki daireyi küle çevirdi. Evin sahibi ise İBB yönetimindeki itfaiyeye tepki göstererek, "Ev yandı bitti itfaiye sonra geldi" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.10.2024, 15:04

Büyükçekmece'nin Ulus Mahallesi Çiğdem Caddesi'nde saaat 10:30'da meydana gelen yangın, bir binanın çatı katılı küle çevirdi. Söz konusu yangında evi kullanılamaz hale gelen Mustafa Satılmış'ın dairesi yanarken, alevleri görenler itfaiye ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. 

Bakan Tunç, Yenidoğan Çetesi savcılarına tehdit için sert konuştu: Kimse savcılarımızı korkutamaz Bakan Tunç, Yenidoğan Çetesi savcılarına tehdit için sert konuştu: Kimse... Haberi Görüntüle

EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangın ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bu sırada polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Yangın yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıktığı daire ise, kullanılamaz hale geldi.

İddianamede çarpıcı detay: Çetenin başı Dr. Fırat Sarı 10 bebeğin ölümü için hemşirelere ne kadar ödedi? İddianamede çarpıcı detay: Çetenin başı Dr. Fırat Sarı 10 bebeğin... Haberi Görüntüle

YANDI BİTTİ KÜL OLDU İTFAİYE SONRA GELDİ

Alevlerin evi sardığı sırada uykuda olan Mustafa Satılmış, "Ben bittim artık. Evim burası benim, ev yok. Yangın başladığı an itfaiyeyi aradım, ev yandı bitti itfaiye sonra geldi." ifadelerini kullandı.

"Benim her şeyim gitti, her şeyim yandı." diyen Satılmış "Bak çıplak kaldım. Her şeyim bitti benim, çocuklarım dahil, her şeyimiz bitti. Ben gece çalışıyorum, gündüz uyuyorum. Ben uyurken çocuklar uyandırdı. Evde kimse yoktu, ben vardım. Çocuklar eve beni uyandırmak için çıktı" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading