Yandex Metrica

Nicola Zalewski kimdir? Galatasaray'a mı transfer oldu?

Nicola Zalewski kimdir? Galatasaray'a mı transfer oldu?

Şampiyonlar Ligi pşay-off turunda elenen Galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Taraftarlarına Avrupa şampiyonluğu yaşatmak isteyen Galatasaray yeni transferleriyle adından söz ettirmeyi başardı. Yeni sezona yeni transferlerle giren Galatasaray son olarak 100 milyon euro market değerine sahip yıldız oyuncu Osimen'i kiralık olarak renklerine bağlamıştı. Galatasaray'ın bu kez de Nicola Zalewski’yi radarına aldığı iddia edildi. Peki Nicola Zalewski kimdir, ne iş yapıyor?

Gündem

09.09.2024, 10:37

Galatasaray’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Osimen'i kadrosuna katarak adından söz ettiren Galatasaray bu kez de Roma’dan Nicola Zalewski’yi kadrosuna katmak istiyor. Nicola Zalewski kimdir? soruları arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı. Sarı kırmızılı takımın Nicola Zalewski'nin bonservisini almak istediği iddia edildi. 

Haftalık 'Z' raporu açıklandı: 2 milyon 411 bin araca denetim Haftalık 'Z' raporu açıklandı: 2 milyon 411 bin araca denetim Haberi Görüntüle

NİCOLA ZALEWSKİ KİMDİR?

Nicola Zalewski 23 Ocak 2002 yılında dünyaya geldi. İtalya'da doğan oyuncu aynı zamanda Polonya vatandaşıdır ve Polonya Milli Takımı'nda forma giymektedir. Serie A takımlarından Roma'da forma giymektedir.

Zalewski A Milli Takımın EURO 2024 öncesi Polonya ile oynadığı hazırlık maçında 1 gol kaydetmişti.

Roma formasıyla 33 maçta 2 asist yaptı. 

Sol bek mevkiinde oynuyor.

Galatasaray'ın savunma ve hücum hattına destek için Nicola Zalewski ile ilgilndiği iddia edildi.

Gözünüz bu gece gökyüzünde olsun! Güneş geceyi aydınlatabilir Gözünüz bu gece gökyüzünde olsun! Güneş geceyi aydınlatabilir Haberi Görüntüle

NİCOLA ZALEWSKİ GALATASARAY'A MI TRANSFER OLDU?

Galatasaray kulubünden henüz resmi olarak Nicola Zalewski transferine dair bir açıklama gelmedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading