Yandex Metrica

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si!

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si!

Mardin'de İstiklâl Marşı'nın yasaklanmasına, Diyarbakır'da Türk bayrağının indirilmesine tek kelime tepki göstermeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada en büyük şamarı Atatürkçü yazar Nihat Genç'ten yedi. Genç'in İmamoğlu'nu hedef aldığı yazı, bir anda Türkiye gündemine oturdu. 

Gündem

22.05.2024, 00:22

Sosyal medya, Atatürkçü yazar Nihat Genç'in Ekrem İmamoğlu'na yönelik ifadelerini konuşuyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığı koltuğundan indirildiği tartışmalı kongre sonrası partiyi Özgür Özel ile birlikte 'eş başkan' sistemiyle yöneten İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığındaki ikinci döneminde 'Beştepe' hayalleri kurmaya başladı. 

Türk savunma sanayiinin dünyaca tanınan simge isimlerine trolleri eliyle karalama kampanyası düzenlerken aynı zamanda terör örgütünün siyasi uzantılarıyla 31 Mart ittifakı gerçekleştiren İmamoğlu, DEM Parti'lilerin Mardin'de İstiklâl Marşı'na koyduğu yasağa da, Diyarbakır'da Türk bayrağının indirilmesine de tek kelime tepki göstermedi. 

Ekrem İmamoğlu

Yunan basını ile birlikte ünlü Türk düşmanı Geert Wilders tarafından da hayranlıkla takip edilen 'Ekrem İmamoğlu' portresine son günlerin en sert tepkisi Atatürkçü yazar Nihat Genç'ten geldi. 

Sosyal medya hesabındaki paylaşımında İmamoğlu'nun CHP kongresinde kritik rol oynadığından bahseden Genç, İBB Başkanı'nın 'daire karşılığı delege satın aldığını' belirtti.

İstanbul halkına harcanması gereken kaynakların fondaş yazar ve sanatçı grubu oluşturmak için kullanıldığını kaydeden Genç, Ekrem İmamoğlu'nu "sömürge şirketlerin yeni Zelenski'si" şeklinde tanımladı. 

Bu havaları mumla arayacağız: Arabistan sıcakları İstanbul'u vuracak! MGM açıkladı: Cayır cayır yanacağız! Bu havaları mumla arayacağız: Arabistan sıcakları İstanbul'u vuracak! MGM açıkladı:... Haberi Görüntüle

YAZAR VE SANATÇILARI KÖPEĞİ YAPTI

İmamoğlu'na 'Süleymancı', 'FETÖ'cü yurtlarda büyümüş', 'beşli çetenin beslemesi' ifadeleriyle seslenen Nihat Genç, Twitter/X platformunda 1,5 milyondan fazla okunan mesajında şunları yazdı:

Nihat Genç

"Beşli çetenin beslemesi. Süleymancı ve FETÖ'cü yurtlarda büyümüş. Akıl almaz servetini yasal zorunluluk servet beyanından seçmenden bile gizleyen... 

İstanbul halkının parasını kısa sürede şakşakçı soytarı yazar ve sanatçıları fonlayıp peşine köpek yapan. 

Daire karşılığı delege satın alan. 

FETÖ işbirlikçisi liberallerle iş tutan. Sahtekar iki yüzlü, ve  iradesiz ve kimliksiz posterci, rakıcı, balocu ve Ekmeleddin'i desteklemiş Atatürkçüleri peşine takan! 

Toprak bütünlüğümüze savaş açan vatan haini açılımcılarla bütünleşen. Seyit Rızacı, Şeyh Saitçi!  

Sömürgeci şirketlerin yeni Zelenkysi!  

Ve İmameye anında tesbih tanesi olup dizilen, Tele-1'i, Halk TV'si, KRT'si, Sözcüsü, Cumhuriyet Gazetesi vb, bugünden, gözünüzün yaşına bakmam, peşin peşin yüzünüze karşı söyleyeyim! 

Yeni CHP'nin meclise getireceğiz sözü verdiği açılımı ima edenin, yolunu yapanın, meclise taşıyanın, ülke toprağını masaya yatıranın, oylarını böler, boyunun ölçüsünü alırız, geçmiş yirmi yıldan çok ders çıkarttık, gündemi ve zamanı geldikçe tek tek ifşa edeceğiz!  

Anayasanın değiştirilmesine en küçük katkı vereni insan içine çıkartmaz, alnının ölçüsünü alırız!" 

Ekremİmamoğlu

Şok iddia: Oğuz Murat Aci'nin katili Timur Cihantimur, cezaevinde intihar etti! Şok iddia: Oğuz Murat Aci'nin katili Timur Cihantimur, cezaevinde intihar... Haberi Görüntüle

CHP'LİLERE AÇIK ÇAĞRI 

Cumhuriyetçi vatanseverler olarak ipliklerini pazara dökmek için nöbet halinde olacaklarını kaydeden Atatürkçü yazar Nihat Genç, CHP'lilere ve CHP'li belediyelere şu çağrıda bulundu:

"Aklınızı başınıza alın soytarılardan kuklalardan dayatmacılardan beşli çetenin adamlarından vazgeçin, daha dört seneniz var!  

Elinizi tutan mı var? 

Ne o? Kimsenin adamı olmayan kayıtsız şartsız bağımsız Cumhuriyet'e bağlı bir adamı hiç aramayacak, hiç bulmaya, ortaya çıkartmaya heves etmeyecek kadar bir rahatlık ve uluslararası tezgâhın mı içindesiniz!"

Ekrem İmamoğlu ve İlker Başbuğ

İş insanı Murat Ülker, yapay zeka yöntemi ile görüntüsünü ve sesini kullanan dolandırıcılara müdahale etmeyen sosyal medya devlerine isyan etti İş insanı Murat Ülker, yapay zeka yöntemi ile görüntüsünü ve... Haberi Görüntüle

SAYIN BAŞBUĞ, ZELENSKY ARAYIŞI, HAYIRDIR?

Nihat Genç, Fetullahçı Terör Örgütü'nün yargıdaki uzantılarınca bir dönem 'terör örgütü yöneticisi' yaftasıyla suçlanarak cezaevine atılmış eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un Ekrem İmamoğlu'nu ziyaretini de eleştirdi. 

İlker Başbuğ'un cezaevi günlerini çabuk unuttuğunu ifade eden Genç, şunları yazdı:

"Sayın İlker Başbuğ, CIA ve köpeği FETÖ sizleri içeri tıktığı günlerde bugün ziyaretinizle (güya) onurlandırdığınız İmamoğlu, ne çabuk unuttunuz, FETÖ'nün Samanyolu'nda yorumculuk yapıyordu ve aynı günlerde AKP'den belediye başkan adayı olmak için Beşli Çete'yi aracı kılmıştı. 

Taşıdığınız üniformayla şimdi kimlere yol yapıyor, güzellemeye çalışıyorsunuz? Bu Zelensky arayışı, hayırdır?"

Habere Tepki Ver

22

1

3

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading